Julbord & 30 års FEST

Det blev en helt annan klänning än de jag tänkt igår. Valde tillslut en SVART med spets, ganska kort och med helsvarta leggings under & mina nya högklackade stövlar, kände mig " lagom snygg", den andra svarta klänningen hade varit "för fin" i sällskapet så det kändes som ett BRA val.

Vi började med julbord på slottet, ett lagom stort julbord, små serveringsfat, många sorter 6 allting var fint, fräscht och GOTT. till och med janssonen var suverän, brukar säga mkt! Alice åt glatt köttbullar, prinskorv och nybakt bröd. När vi åt det varma roade hon sig med att måla, vi hade tagit med kritor, sen ledsna hon en stund på att sitta stilla så hon for runt och vi fick jaga. Sen var det dags att gå till övervåningen där det fanns ett dignande julgodisbord, chokladmousser, ostar, fruktsallad, risalamalta, praliner oh allt man kan tänka sig. var tyvärr proppmätt så jag smakade en tugga på några få utvalda sorter. Alice fick en egen chokladmousse & placerade sin rumpa i en fin fåtölj och satt nöjt där åt njöt.

Vi åkte till våra vänner vi skulle övernatta hos, pappa kom & skjutsade oss till festen & vi kom bara 30 min för sent. Där var det mera mat, fick inte i mig många tuggor. Massa prat & sång och skålar. Efter maten drog sig killarna in i whiskeyrummet men vi tjejer satt kvar och pratade. jag & C satt kvar sist & sedan drog vi oss upp på dansgolvet och schekade våra lurviga tills förstärkaren la av. 30 åringens sambo åkte hem och hämtade en annan, men då hade flertalet hunnit gå och vi satt skönt i whiskeurummet. Kom "hem" 1.30, satt och pratade en halvtimme innan vi somnade sött. Sov till 9.30. Skönt!

Är nu hemma hos svärisarna, Alice sover efter pepparkaksbak. Blir nog hämtmat och slappning för vår del ikväll. mannen är förkyld och har knappt någon röst, inte heller hans pappa, så det är så lugnt här, inget tjat =)

Lägger in bilder från julbord & fest ikväll!

Somris: Såklart Alice ska vara tomte, de ska ju vara utomhus, hittade en jättefin tomteklänning på Åhléns tyvärr fanns ingen luva i samma material, men hon blir nog jätte söt lilla gumman. Mamma & pappa kommer oxå & svärmor & mannens faster, så det blir nog livat!


Kommentarer
Postat av: somris

Vad ovanligt att det ska vara utomhus, men så mysigt! Hoppas det är en lite kallare dag med mycket vitt på grenarna istället för spöregn. :-(

Mysigt att mamma o pappa kommer o tittar också, de var med oss på Hs dagis en gång och det var mysigt.

Ska ni ha firandet på fredag kvällen eller när blir det? Här är det på fredagsmorgonen och H har tagit ledigt från sin skola för hon vill se Viktors lucia tåg och inte skolans! mysigt

KRAM

2009-12-06 @ 14:11:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0