MysTisdag

Somris: Vi är ju olika verksamheter i samma hus som tillhör olika organisationer med olika budgetar men delar delvis samma förråd, därav detta årliga krångel!

Svinto: Han är 2-2,5 år och verkar inte göra ett dugg i smyg, otäck unge och troligtvis ännu otäckare föräldrar ;-)

Idag vaknade vi 7.20, öppnade första paketet i paketkalendern, hon fick duploklossar & första luckan i My little Ponnykalendern som innehöll en lite häst & så en "lastbil" i Mommos glitterkalender. Mycket nöjd dam, hästen var bäst den sprang hon runt med halva förmiddagen, kom infarandes i badrummet när jag stod där "Tjasig" då hade hsäten tappat sin "plastman" men det gick snabbt att "laga". Vi kommer öppna kalendrarna när vi kommer hem från förskolan de dagar Alice går där & på morgonen övriga dagar, Alice brukar ju åka direkt från sängen till förskolan, hinner inte med mer än påklädning & tandbostning då inte.
Vi åt lite frukost och så satt vi igång och städade, Alice med sin dammsugare & jag med cebtralisen. När vi var klara gjorde vi oss i ordning eller delvis, Alice var otålig att få komma iväg så jag åkte utan smink idag. Vi åkte till City Gross och handlade, blir ju alltid lite mer än det på listan, bla en ljusslinga med små änglar på till Alice & 2 krukor till mig.

Idag fick vi besök på eftermiddagen av tjejen som var med till London och hennes lilla son. Han var så himla liten och söt, han är 1 år och känns som en liten pytting bredvid Alice som ANNARS känns så miniliten bredvid alla hennes andr vänner. Vi lekte och fikade och lillkillen ville gärna sitta i knät hos mig, märkte för första gången lite avundsjuka hos Alice då "Min mamma" sa hon men hon blev inte arg på killen utan skulle bara poäntera att det var hennes mamma minsann. Sen lärde hon sig ett nytt ord som hon kör stenhårt med "Tjenare" springer hon runt och säger, haha. Riktigt mysig eftermiddag.

Nu sitter jag med hårtoning i hela huvudet & har precis färgar och plockat mina ögonbryn. Blev inspirerad efter att ha beställt presentkort på en Spavistelse + behandling åt en kompis som ska ha 30 års fest på lördag!


Dagens meny:

Frukost: havrebröd med minilätta & te
Lunch: WW Moussaka (de har gjort om den till en blaskig sörja med potatisen bredvid, urk)
Fika: ½ bulle & te
Kvällsmat: Chiliconcarne 6 ris
Kvällsfika: 2 rågrut med minilätta & 3 peppisar + te

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0