Sista jobbdagen...

...på 10 dagar! Har nog ännu inte förstått det, ännu inte jobbat tillräckligt länge eller mycket för att det ska kännas sådär superdupertrött-vill-verkligen-ha-ledigt-NU... Men det ska bli skönt att bara vara familjen, pyssla med julförberedelser & slippa pulsa upp i snön & skotta fram bilen. & föröska hitta julstämningen förståss!!

Säger som fröken på dagis "Visst vill vi ha snö, men det kan väl komma lite måttligt när det väl kommer". Det har nu snöat i dagarna tre, vägarna är supersliriga, plogbilarna lyser med sin frånvaro, till och med motorvägen är igensnöad & varje gång man ska ha bilen får man skotta fram den. Men visst är det vackert och lite mysigt, men mysigtast är att se på det, inte stå mitt i snöyran...

Morgonen började med ett möte med chefen + en kollega, vi försökte få ordning på områdena vi har, det som vi ska jobba mer i procent efter årsskiftet och det som ska tillsättas & det är som vanligt en salig röra och den som får fram MINST förslag det är chefen själv. Hon säger "men jag kan ju inte sitta och bestämma sånt här" men vafan VEM kan bestämma det då om inte en chef???? Blir så trött på att försöka lösa hennes arbetsuppgifter, men samtidigt vill man inte att det ska bli som hennes förslag att antingen anställa en tjej som var rena rama katastrofen i somras, som gjorde allt hon inte skulle göra och inget av det hon skulle göra & som for fram på jobbet som en ångvält, nyexaminerad & på hennes första jobb... Eller dela ett omrdåe på 4 stycken arbetsterapeuter, istället för att göra en ordentlig rockad som SKA göras men enligt chefen "lite lugnt i vår" . Katastrof!!!

Fixade det sista inför julhelgen, sista beställningar ett hembesök och lite telefonsamtal.

Ikväll blir det Bonde söker fru för hela slanten!!

Dagens meny:

Frukost: 1 frökuse med ½ kokt ägg, 1 apelsin 6 te
Lunch: Morots&linssoppa, 1 frökuse, 1 äpple
Fika: 1 rågrut med minilätta & 1 apelsin & te
Kvällsmat: stekt falukorv & blomkålspuré, riven morot
Kvällsfika: Galiamelon & te

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0