Tjänsternas Dag...

Somris: Ska bli spännande att se =)

Zeb: Du verkar ha bra smak =)!

Idag var det en sån där måndag som startar veckan med ett däckskrik & sen rullar det bara på. Ärendegrupp 8.30-10, möte med en Socialpedagog 10.30-12 & så en massa att uppdatera sig i på kontoret på eftermiddagen, samt ett möte med chefen.

Idag har det blivit klart hur många tjänster som ska tillsättas. 2 st på hemsjukvården & 1 på min nuvarande plats. Jag fick välja mellan 2 utav dem. Valde att bli kvar på min nuvarande plats. Vid Nyår kommer vi + hemsjukvården att bli två grupper, med två olika chefer, så det kommer hända en hel del. Så vid Nyår går jag upp till 80% & från 1 mars 2010 har jag en tillsvidaretjänst på 75% på mitt nuvarande jobb. Har inte hört något om RehabKoordinatorviket, tänkte ringa dit & meddela att läget "förändrats" sen vi sågs sist & se vad de säger, har ännu inte bäst hur jag ska göra OM jag blir erbjuden det oxå.

På fikat blev det mest sexsnack, hehe rätt kul faktiskt. & mina kollegor som fått fart även på mitt sexliv kunde nu gotta sig åt lite detaljer även från mitt håll hehe. Ja vi går ju inte in på djupet på någe sätt, men det diskuteras antal gånger & stor, större och störst...

Har även anmält mig till AfrodancePower nästa termin med start vecka 4. Ska bli skitkul. Har länge velat ta upp dansen igen men inte hittat något lämpligt forum för en avdankad gammal dansare som jag, men afro låter skitkul, svettigt & även i träningsform & tillsammans med 2 kollegor! Nice!

Dagens meny:

Frukost: Frökuse med ½ skivat ägg, te
Lunch: Tagliatelle med fläskfilé i curry & banan
Fika: ananas & vindruvor
Kvällsmat: Kokt torsk med pressad potatis & äggsås
Kvällsfika: melon & granatäpple + te

Dagens motion:

30 min promenad

Kommentarer
Postat av: Camilla

Va kul, vad dansade du innan? Jag dansade några år, mest latinamerikanskt, så kul! Om du inte testat afro än så tror jag du kommer gilla det, det är så härliga avslappnade men roliga & jobbiga rörelser =) Nu blev jag inspirerad att oxå gå på afro! Kanske får slå till snart =) Kram

2009-12-14 @ 20:00:58
URL: http://baalance.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0