TjejkompisDagar

Har haft riktigt underbara tjejkompisdagar med underbara vänner. Igår tog jag mig till hemstaden i snöoväder & fruktansvärt dåligt väglag, men det var det värt. Träffade 4 av mina vänner, vi har känt varann sedan grundskolan & har som tradition att träffar dagarna före jul. I år blev det mat på Harrys & prat fram till tolvslaget.

De senaste åren har alltid någon haft något spännande att avslöja & så oxå i år en av mina vänner är gravid med nummer två!!! Vi delade på vitlöksbröd & sen tog jag en Filétallrik med både fläsk & oxfilé idahopotatis, vinsås & chilibearneisås. Riktigt smaskigt. Vi var tre på en flaska rött & sen blev det en drink efteråt. Det är så mysigt att träffas. Endel av oss träffas flera gånger under året. Men endel utav oss lever så olika liv, men ändå så har vi så mycket att prata om och allt känns så bra när vi väl träffas. En tjej forskar, har bytt ut tv:n mot ett piano (det vore väl nåt Somris) & tre utav oss lever sambo & småbarns liv medans den femte har hittat en pojkvän med en dotter & lever styvmammaliv varanna vecka. Roligt!

Jag & en tjej till stannade kvar till sist. Men vi insåg ganska så snart att vi inte var på samma "nivå" som de dyngfulla 40 åringarna som tagit över stället. Vi stod och pratade & titta på folk en stund när en kärring i 50 års åldern trilla av barstolen *pang* ner i golvet. Då bestämde vi oss för att det fick vara nog & så tog vi en taxi hem.

Jag sov hos mamma & pappa & väckte mamma där hon låg med andningsmask & slangar i fosterställning i sängen. Usch, man vänjer sig aldrig av att se hennes sjukdom, de förtvinade händerna, smala fågelbenen & dreglet som rinner i en strid ström ur mungipan. Är iallafall glad att tabletterna gör hennes humör bra!

Passade på att däjta på stadens "inne" fik med två vänner. Båda gravida i vecka 16-17 med nr 2. Så vi tog en maratonfika med räksmörgås & kaka & en massa te i 2½ timme, utan barn diskuterandes samboliv, föräldraskap, barn, nya barn, dagis och svärmödrar. Riktigt mysigt! Den ena tjejesn svärmor är mammas PA & hon verkar inte vara en lika toppen svärmor som hon är PA om man säger så...

Slirade hem på något bättre vägar & kom hem till KInahämtmat & mys med mina svärisar & när de tagit med sig hunden hem igen så har mannen & Alice klätt julgranen "det blir inget glitter i år" sa mannen, får se hur det blir med den saken, tänkte åka till Rusta imorgon eller på tisdag & se om jag kan fynda lite, ska ändå shoppa en skurmopp i någon latjo färg! jag har dammat & dammsugit, våttorkat & strykt och lagt på juldukar, plockat undan allt onödigt & ställt fram lite tomtar. blir en sparsam pyntning i år, men var jag än letar kan jag verkligen inte hitta julkänslan, känner mig mest juldeppig. Ska ta fram färsen så vi kan rulla köttbullar imorgon & så ska vi åka till ett slakteri och handla julskinka, prinskorv mm & sen ska vi handla julmaten vi blivit tilldelad. På tisdag tänkte jag trängas med övriga julshoppenärer & på onsdag tror jag att Alice & jag tar ett brejk & åker till badhuset!


Kommentarer
Postat av: somris

Nja, tror inte mannen riktigt skulle gå med på den dealen att byta tv mot piano. ler inte jag själv heller för den delen numera, men för 10 år sen kanske? Men nej, jag tvivlar på det. Är alldeles för kär i mina såpoperor och tv-serier och filmer jag följer! =)



Är inte avis på att du ska gå i affärer på tisdag, herregud vad folk det kom in i köpcentrat när jag gick ut därifrån i förmiddags. De köerna lär inte ha varit att leka med.



Låter som ni hade en jättemysig kväll och jag tror mig ana vem som väntar nummer 2. =)

kramis

2009-12-20 @ 21:57:29
Postat av: Lottis

Jag kan hålla med dig... Trots kallt och massa snö vill inte den rätta julkänslan infinna sig... =/ Känner mig mest trött, ledsen och orkeslös... Hade varit skönt att vara ledig mellandagarna, men det blev bara en dag... Får väl ta vara på den... Ha det gott och God Jul! Kram kram

2009-12-21 @ 16:48:39
URL: http://charlotte77s.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0