Trötter & tander...

Alice håller på att få tre stora tänder samtidigt. "Någon" har ropat mamma i 2½ timme i natt, innan jag gav upp ett omsomnande (vr inne och stoppade om henne såklart flertalet gånger) & la henne inne hos mig. Där kröp hon tätt intill mig & sa "Sova här" & sen har hon vräkt ut sig i 2/3 av dubbelsängen resten av natten, snarkandes och sparkandes. jag hade ställt klockan på 8 för att få någon ordning på dagen, men lilltrollet hade nog kunnat sova någon timme till. Imorse tempade hon 38,1 men hon kör på som vanligt, tar sig för munnen ibland och gråter en skvätt innan leken tar över igen.

Det var ekande tomt i kylen, så vi åkte och handlade ändå. Vi tog en kundvagn med en bil framtill & där satt hon så fint & "åka bil" hela shoppingen. Mat smakar inte så bra idag tycker lilla damen, lite yoghurt och smörgås har iallafall slunkit ner, har tagit fram pirog till mellis, det brukar hon gilla.

Hon sover ute, blir väl ingen utelek idag så hon får frisk luft i sömnen istället. Vi tog en promenad så jag fick lite motion oxå. Har nu satt upp "julkransen" på dörren var orolig att den skulle ruttna bort i regnet på trappen, får se hur länge den sitter kvar, försökt koppla ihop en julstjärna i vardagsrummet med en skarvsladd för att inse att den ena var jordad och den andra ojordad. *suck*

Alice får sova tills hon vaknar, hon ska ju vara home alone med pappsen ikväll då jag ska äta julmat med jobbet, så då gör det inget om hon röjer till nio snåret *hihi*. Huvudsaken att hon är frisk till torsdag, hon kan ju inte missa sitt första lussetåg! 

Dagens meny:

Frukost: Mild vaniljyoghurt med Granola & te
Lunch: Ost&Broccolisoppa, färsk ciabatta med minilätta
Fika: apelsin & te
Kvällsmat: Julmat
Kvällsfika:-

Dagens motion: 40 min promenad



 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nää bytte du ut de coola luciorna, tyckte den bakgrunden var så fin ihop med din lila färg. =)

2009-12-08 @ 18:26:46
Postat av: Nhea

Tyckte det syntes så dåligt! Ska s eom jag kan få fram dem på annat sätt =)

2009-12-08 @ 22:04:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0