What happend in Vegas stays in Vegas...

Åsa & Lottis: Ni är helt i min linje, även om jag kanske "borde" gå lite wild and crazy & gå grårandigt ;-)

Dagens morgonmöte innehöll delad information angående de nedre regionerna, varför händer alltid detta? Haha. Fick iallafall dagens citat från kollegan " Ja det behövdes något rejält" I say no more...

Frukostfikat innehöll en vetekrans med pistage, usch vad god den var, alldeles ljummen direkt från konditoriets ugn och usch vad den biten gett mig ångest resten av dagen.

Förmiddagen innehöll en tur till stadens katasrofförråd, alltså det förråd som förvarar sängar, rondskålar osv utifall det behövs vid just en katastrof, vi höll på att få en chock, vad mycket bråte de stuvat in därinne. Paxade iallafall en säng till en av våra brukare som denne ska ha på sin arbetsplats för lunchvila.

Vi fortsatte mot en butik där vi provade ARBETSKLÄDER, hör och häpnad i och med Skatteväxlingen har vi beviljats just det 2 par byxor, 2 tröjor och en väst som arbetskläder. Inte en dag för sent!!! Vi valde alla tre herrbyxor haha de var lite lägre i midjan och gick att hasa ner på höften lite istället för att ge strypkänsla högt ovanför naveln.

Åkte tillbaka till kontoret, fixade i ordning material till eftermiddagens Tidshjälpmedels genomgång. In med tidig lunch trots vetekrans illamående & sen skjuts iväg. Eftermiddagen spenderades på ett APT där vi diskuterade 4 brukare och behov av tidshjälpmedel, blir nog bra.

Gick direkt hem därifrån & hämtade Alice strax efter 14. Pratade lite med fröken eftersom Alice blivit mer otrygg efter att killen slog henne i måndags. & sen gick vi hem & myste. Öppnade advenstkalendrar som idag innehöll ett paket till lilla hästen, ett Kittyarmband och mormors glitterkalender innehöll två katter. Vilken lycka! Sen har vi busat hela eftermiddagen. Pusslat och byggt torn och tittat på Americas funniest homevideos som Alice tycker är fantastiskt roligt & mamman med såklart. & så väntade vi på en bebis på Unga mödrar vi till och med stod och ropade och hoppade i takt "Bebis Bebis bebis" men inte kom det någon bebis heller...

Alice fick 2 kycklingklubbor vid middagen det var riktigt roligt tyckte hon, hon bet och slet och mumsade i sig, glömde totalt bort att hon hade älskade nudlar på tallriken oxå haha.

Alice har hjälpt mannen att packa nog kommer han ha tillräckligt med kalsoner med sig alltid typ 30 par, han åker på mässa imorgon till Stockholm, åter fredag kväll, så vi blir solo imorgon. Jobbar till 17, Alice farmor hämtar henne 14, så det blir ju inte många timmar vi märker av att han är borta inte.

Dagens meny:

Frukost: Frökuse med minilätta & ägg + te, 1 vetekransbit
Lunch: Chiliconcarne med ris
Fika: ½ apelsin (delade med Alice) och te
Kvällsmat: Stinas vitlöksmarinerade kyckling, fullkornsnudlar och wookgrönsaker
Kvällsfika: 3 pepparkakor & te

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0