Babysång med skratttårar!

Idag är jag trött- trött utan anledning (mensen kanske) för jag har sovit jättemånga timmar två nätter i rad, kanske har sovit för länge? I morse gick jag iallafall upp innan Alice som vaknade efter ca 15 min. Tycker det är så skönt att knalla upp i ett tyst & lugnt hem och få göra sig i ordning alldeles själv, men alltför ofta så väljer jag mer sömn istället & så blir det att göra sig i ordning medan Alice drar i toarullen, mumsar duschcreme i duschen eller pillar ur all blomjord ur blomkrukan =).

Idag åkte Alice & jag på babysång. Alice gjorde som vanligt succé -idag stod hon upp & klappa händerna , vicka på rumpan & SJÖNG! Högt sjöng hon! Hela mammagruppen skrattade & jag skrattade så tårarna rann -hon är för GO min lilla sessa. Det har börjat en jättemysig tjej som är kompis med A i babysångsgruppen. Hon "adda" mig på facebook idag så det känns som det klickat från båda håll, KUL! Tycker bara det blir roligare & roligare med sången & alla barn som blir vildare & vildare.



Alice & kompisen A leker efter sångstund & fikatajm!



Alice med sin lilla docka hon fått av mormor, hon är alldeles galen i dockor, pysslar och pysslar & ska gärna mata dem med strumpor eller klossar eller nåt & idag kom hon med sin stora docka och dockans kofta och ville ha hjälp att klä på dockan. Jättenöjd blev hon när jag förstod vad hon menade!

Alice är lite snorig och hostig och känns varm till & från. Hoppas att hon håller sig frisk!!!

Alice & jag stannade på City Gross påvägen hem och handlade. Sen somnade Alice i bilen men vaknade i samma sekund jag stannade utanför huset & inte vill hon somna om i vagnen så det var bara att gå in och klä av henne. Så åt jag lunch medan hon pysslade en stund & så gick vi ut & gick vid 13 snåret. men det tog 45 min för lilla damen att somna med sen som hon 1½ timme iallafall.

När Alice vaknat så blev det mellis & sen började vi laga mat. Alice vill hemskt gärna hjälpa till så idag ställde jag två stolar på rad så hon hade lite mer spelrum & så stod hon där på en stol vid diskbänken och grejade med potatis, morötter, slevar & vispar medan jag lagade soppa & pannkaka.

Idag kom min Isodietenbok, den verkar helt ok så det blev en isosoppa till middag & så fick mannen & Alice pannkaka efteråt oxå.

Dagens meny:

Frukost: lätt yoghurt med bär & frön, 1 kokt ägg & te
Babysångsfika: 1kopp te
Lunch: kyckling & fetaostsallad med vinägrett
Fika: päron & te
Kvällsmat: fisksoppa med både lax & torsk, morot, potatis & vitlök
Kvällsfika: keso & bär, nötter & 1 kokt ägg + te

Dagens motion: 60 min promenad!

Kommentarer
Postat av: Tess

Kul med en ny kompis och att det sa klick på en gång;) Nästan så jag längtar efter att vara mammaledig igen då jag läser din blogg!

Vad duktig och glad hon är din lilla tjej.

Kramar.

2009-02-12 @ 20:52:37
Postat av: svintoflickan

hi,hi jag älskar skrattårar.

hade gärna velat höra ...

du får komma hit på sång.ler.

nu ska jag ta te.

kramkram

2009-02-12 @ 23:12:09
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0