Babysångs Torsdag!

Uppdaterad m bilder mm 19.15

Sov rätt illa i natt. Inte pga Alice hon sov helt ok, var uppe en gång hos henen & vände henen rätt, hon har en förmåga att knöla ner sig i fotänden & då huvudänden är förhöjd så blir det inte såvärst skönt... Mannen snarkade & låg med fejjan tryckt mot min kudde spelade ingen roll hur många gånger jag vände honom han slutade där ändå. Men det var fler som sovit lite illa gulliga H på babysången hade haft en son med ont i magen som knorrat & knölat hela natten. Lillkillen var likaglad som vanligt men mor hans såg lite sliten ut =)

Alice röjde som vanligt idag. vet inte om man ska skämmas eller vara stolt, men hon är inte blyg för någon hälsar på både bebisar som deras mammor & hälsar gärna på Babysångsfröken och helst hennes gitarr *ups* Får springa & hämta henne hela tiden för fröken har bestämt att alla barn ska samlas in i samband med att en ny sång startar. Men när det är ca 15 min kvar är alla ungar helvilda & mammor yr som höns för att samla in sina barn efter varje sång hihi.

Gulliga H & jag kom fram till att vi läst i Örebro samtidigt & typ bott grannar, lite skojsigt & haft föreläsningar i samma hus & delat matsal... Tycker hon verkar bekant på någe sätt men det måste väl vara därför.

Idag laddar jag som sjutton inför morgondagens kväll. Jag & gamla tjejgänget post graviditeter & amning ska ut & festa! Så när mannen komme rhem imorgon far jag till hemstaden, äter lite gott, dricker av en pava rödtjut & går ut på galej! *längtar* Ena tjejens son är magsjuk och har så varit sen i måndags, så man är ju lite nervös över att man ska bli sjuk...
Ska lyssna in mig på lite av den musik som kommer spelas i morgon, men tyvärr har ju Alice kommit på hur man sätter på, stänger av, får ut skivorna ur stereon så man får typ lyssna 30 sek i taget...

Alice & jag gick ut en stund till på eftermiddagen var så himla fint väder så det blev 30 min till promenad som avslutades med gunga i lekparken. Vid 16 snåret fick jag se att mannen ringt & då var han hemma. De hade varit ute och spejat på ett företag, får se hur framtiden blir *hemligt hemligt*


När man inte får klättra i trappen kan man ju alltid...


skaka lite galler...


Dagens meny:

Frukost: Mild Lätt Yoghurt med musli & frön + te
Lunch: Sista portionen Nikkalouktasoppa, 1 skiva grovt bröd med ost & tomat ½ grape
Fika: fruktsallad på: Apelsin, gul kiwi, ananas & vindruvor
Kvällsmat: Ärtsoppa 1 skiva grovt bröd med ost & tomat
Kvällsfika: fruktfat: Anananas, melon, passionsfrukt & äpple + te

Dagens motion: 30 min barnvagnspromenad + 30 min barnvagnspromenad

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

mina syskon är me väldigt smala o kan äta vad som helst...men de har ioförsig inga barn...

å å andra sidan sitter de ju ingen lycka i hur smal man är..så jag får nog ha mitt hull...för utan choklad vägrar jag..skratt.



å var stolt över din livliga lilla bustjej..mysigt.



kram kram o ha såå kul i morgon när du ska parta loss:-)

2009-02-26 @ 15:35:29
URL: http://svintoflickans.blogg.se/
Postat av: Sommartjejen

Ha ha hur många gånger hade inte jag Viktors stående där o skakade galler. =) Våra små coolingar, de är högt o lågt båda två.

Verkligen synd vi inte bor närmare för de 2 skulle nog ha väldigt kul ihop!

Spännande med hemlisen...hoppas det går i lås.

KRAM

2009-02-26 @ 19:35:42
Postat av: Anna

Härligt med lite party!! Jag var onykter redan i tisdagskväll! Var på konferens med mina kollegor och Vd:n och han bjöd ju på vin. Hade jag tackat nej till vin hade han väl misstänkt att jag är gravid, eftersom han vet att vi planera det.

2009-02-26 @ 19:43:54
URL: http://majsanna.blogg.se/
Postat av: Camilla

Så gullig hon är!

2009-02-27 @ 16:16:34
URL: http://baalance.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0