Babysim & en massa motion!

Vill börja med att tacka er som kommenterat mina mammatankar. Vill även passa på att säga än en gång att det är mina upplevelser, mina syskon har säkerligen (förhoppningsvis) bättre & min mamma har helt klart en helt annan upplevelse än vad jag har. Jag har som Tess säger, provat att "prata ut "med min mamma, hon skrev sitt brev när jag var nyförlöst, jag gav henne i princip det jag skrivit i min blogg-lite mer på sina håll & lite mindre på andra -men möttes av total oförståelse -då kände jag att jag inte orkade försöka reda ut eller gå på ännu mer med mina upplevelser, känslor & minnen & jag står fast vid det beslutet. Mamma VET, men hon väljer att inte ta in, inte förstå & inte vilja förstå. Mamma har gjort sig en bild utav mig i sitt huvud och den känns i mina ögon orubblig. Jag låter den vara så. Dels för att jag inte orkar läsa hennes bladder mer & dels för att jag har en egen familj nu och vill ägna min kraft och min energi åt de jag tycker om, älskar och älskas av -för den JAG är. Därmed innebär inte det att jag kommer sluta sätta ord på mina mammatankar i min blogg, för ord på det behöver jag sätta, inte för att visa mamma utan för att själv må bättre.

Idag vaknade familjen klockan 9. Mannen tog vällingen vid 6 snåret, men man får i princip sparka upp honom ur sängen för han vaknar verkligen inte utav Alice medan en annan vaknar av minsta pip eller rörelse. I natt låg jag vaken 2 timmar och grubblade över mammas blogg -att den suger enorm energi utav mig. & jag har bestämt att kika in och titta på hennes tavlor, kanske läsa någon rad här och där, men inte läsa allt & speciellt inte hennes beskrivningar om henne som hon var förr.

10.10 började babysimmet, idag var vi 2 bebisar & 3 föräldrar i poolen. men tiden gick förvånansvärt fort. Alice fick bada med armpuffar och plaska runt själv i poolen efter en stund -så himla söt! Efter babysimmet åkte vi hem & åt lunch & sen gick Alice & jag ut på en långpromenad på 1½ timme. Alice sov bara 1 timme men satt nöjt i sin vagn sista 30 minuterna. Kan berott på att hennes mamma hälsade "Goddag Goddag" på hennes vantklädda lilla hand som hon villigt sträckte fram, lät skakas & fnittrade sött i vagnen efteråt. Lite jobbig sysselsättning i uppförsbackarna menmen kan ju ha förbränt några jordnötter som jag lyckats trycka i mig de 2 senaste dagarna -jag som inte ens tycker OM jordnötter så speciellt mycket.

Idag när jag matat Alice hela dagen så har hon ätit en massa lunch, mellis & en massa kvällsmat -känns skönt i mammahjärtat! Hon är ju en riktig utforskare min lilla unga dam & hon har inte riktigt ro att bli matad. Så numer har hon en egen sked som hon får prova att doppa i matburken & smaka på & då äter hon fint undertiden varvat med plockmat. Om hon skulle vara mätt skulle hon ju inte gapa även om man roar henne & om hon fick för mycket i magen skulle hon ju kräkas -inget av det gör hon & även om hon äter en stooor middag klockan 17-18 så dricker hon all välling (280ml) vid nattningen, det borde ju inte få plats om hon var för mätt....

När Alice och jag kom hem jobbade mannen på övervåningen, sista listningen på G. Jag & Alice åt mellis & sen rullade vi köttbullar, små som jag kokade åt henne & stora till mig & mannen som vi stekte.

Idag tränade jag Step Up -höjde min bräda och jösses vad 2-3 cm kan göra skillnad svetten rann till och med om smalbenen på mig. & idag var det KUL att träna igen!!!!

Dagens meny:

Frukost: 1 skiva grovt bröd, 2 dl miniyoggi
Lunch: soppa & 2 smörgåsar med kesoblandning, eller ost, skinka & paprika
Fika: 1 port ananas & 6 digestivekex (ups)
Kvällsmat: köttbullar, sås, potatis, rödkål & morötter
Kvällsfika: Lättglass & jordnötter

Dagens träning:

90 min promenad med barnvagn, 70 min Step Up

Kommentarer
Postat av: Anki

Oj, jag började ett mail till dig i går och i dag när jag går in så har du svarat på det jag skrev i mailet, så jag behöver inte skicka det. En fråga bara, er mamma läser inte din eller somris blogg eller hur. Jag känner oerhört med dig efter att läst din förra inlägg, kan känna igen känslan.

Sänder en Bamse kram

2009-02-05 @ 09:18:44
URL: http://flyarna.blogg.se/
Postat av: Zeb

Tänkte bara skicka en kram till dig. Vet inte riktigt vad jag ska skriva ang din uppväxt och känslor för din mamma, men jag förstår att du inte har haft det helt lätt. Svammel svammel....

Här kommer den:



KRAM!

2009-02-05 @ 10:14:05
Postat av: Maria

Ville också skicka en kram till dig!!!

2009-02-05 @ 13:52:14
Postat av: Camilla

KRAM till dig

2009-02-05 @ 15:42:20
Postat av: SandraW

En stor kram till dig.



Du har dessutom blivit utmanad att visa den 6:e bilden ur den 6:e mappen samt den 7:e bilden ur den 7:e mappen på din blogg.



Ännu fler kramar

Sandra

2009-02-05 @ 21:02:51
URL: http://sessanarwen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0