BVC-läkarbesök & Shopping med Bigsister

Tess: Du får gärna komma med "råd & synpunkter" ! Du har mycket klokt att säga och jag tar till mig av det du skriver! Mailar gärna! Tack för att du tycker jag ser smal ut, även om det inte syns på vågen så KÄNNER jag mig smalare & kläder sitter bättre, magen putar mindre och ja fläsket känns fastare! =) Kramis
Svintoflickan: Jag hade nog ingen direkt tonårsrevolt av det svåra slaget, umgicks i mitt tjejgäng & vi sköttte skolan och passade tider osv. & därför var det ingen som direkt "märkte" eller gjorde s¨stor sak utav det, att vi var rätt vilda tiden däremellan, vi söp rätt hårt & gick på diverse mer eller mindre lämpade fester, umgicks med äldre killar osv. När jag var 17-18 blev jag ihop med en kille som inte var så snäll -DÅ hade jag mer tonårsrevolt, då kunde det gå veckor utan att mamma och jag pratade med varandra.
Alice blir 10 månader på måndag & hon väger 9275g och är 73 cm lång!

Idag vaknade vi klockan 8. Myste en stund i sängen innan vi gick upp och gjorde oss i ordning, fick till min förskräkelse se att mina slingor förvandlat mig till en hemslingad rysshora i huvudet, men men, har bestämt mig för att innan sommaren ska hårtofsen klippas av och jag ska unna mig färgning på salong och då blir jag nog mörkare igen! Under tiden som jag begrunade min hemska förvandling i spegeln "tappade" Alie ett nagellack ner i toan och när jag titta dit så försökte hon stånkandes och stönandes slänga ner två stycken toarullar oxå -vilket jag med nöd & näppe han hejda!

Sen föröskte jag skriva ett brev till en vän till min äldsta syster vars barn har samma problem som Alice med magmunnen men de har inte fått någon hjälp! Alice tyckte att jag var skittråkig rent utsagt & bara gnällde och den damen gnäller inte i första taget. Så klockan 10 satt vi vid matbordet och åt LUNCH! SEN blev hon nöjd igen.

BVC-läkaren var försenad med 30 minuter men vi roade oss i väntrummet med leksaker och andra barn. På slutet kom en minipluttebebis in med sin pappa! Jösses så liten bebis har jag nog nästan aldrig sett!!

BVC läkaren kunde inte säga så mycket mer än vad som sagts, utan skrev mest ut salvor och hänvisade mig vidare till Barnkliniken...

Vi åkte ner på stan och mötte upp min äldsta syster & hennes dotter. Gick direkt till favvostället & åt lunch i "glashuset" som E säger. Det blev Rotfruktssoppa med linser & en fetaostfylld pirog som Alice slukade halva utan & så fick hon smaka en halv pannkaka av E. Efter lunchen slocknade Alice som en stock och vi kunde leta kläder åt syster & det provades och vips var E borta och sen hittades hon och sen prova vi lite till och vips var E borta igen och sen ja ni fattar... När vi tröttnat på att det inte verkar vara något speciellt mode och det absolut inte finns en enda festoutfit i hela staden gick vi och fikade. Alice sov utanför medan vi drack te & åt chokladboll.

Alice vaknade lagom då parkeringstiden gått ut & vi var påväg att rulla hemåt. Sen har Alice & jag packat inför morgondagen & fixat lite här hemma, lagat mat till mannen osv.

Dagens meny:

Frukost: 1 skiva grovt bröd m ost & skinka + paprika, miniyoggi
Lunch: soppa och pirog
Fika: te & chokladboll
Kvällsmat: lövbiffmed blandad potatis (hittade slattar av klyftpotatis, Waffles & strips som jag slängde ihop)
Kvällsfika: Jordgubbs & chokladmousse & te och kanske någon smakbit av mannens fredagsgodis

Kommentarer
Postat av: Tess

Söta du, bra att du inte tar illa upp och du ser verkligen slankare ut.

Kramar.

2009-02-06 @ 19:59:53
Postat av: Kråkmamman

Hej,

jag tycker oxå du ser super fräsh ut på bilderna. Jätte fina kläder och inget mamma fläsk så långt ögat når :-)

Lite avis blir man såklart, du e jätte duktig!

Kram Alva

2009-02-06 @ 21:26:08
URL: http://alvajohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0