Hipp Hipp HURRA!!





ÄNTLIGEN! Efter nästan 3 veckors stillastående på viktfronten, trots ihärdig träning & duktig mathållning....Har vågen börjat röra på sig igen! Så GLAD! Så idag blir det glädjeshopping med L & H i grannstaden! Får till och med lyxa till det med att köpa mitt första delmål : 2 stycken plagg!! Yihu!!!

Viktstatus:

-2,5 kg (av 7 kg som ska bort)

Kommentarer
Postat av: SandraW

Gratulerar till negången. Måste kännas än mer motiverande då. Jag har bestämt mig för att testa vv istället. Behöver ngn som hjälper till med motivationen känner jag. Så vi är 2 jobbarkompisar som ska testa på o som kommer träna tillsammans betalt av företaget jag arbetar på. SÅ vi har fritt bad o så kan vi köra pass o styrketräning där med. Känns rätt roligt ändå så nu hoppas jag att det hjälper. Gjorde för skojs skull en uträkning på hur många kalorier jag ätit på en dag o kom bara upp till 1300 så där är nog en liten bov i dramat. Kroppen är inställd på svält. SÅ jag behöver hjälp med måltidsordning o portionsstorlekar känner jag.



Än en gång gratulerar!

Alice hon är så söt...

Kramar Sandra

2009-02-02 @ 12:50:11
URL: http://sessanarwen.blogspot.com/
Postat av: Camilla

Ååå va ROLIGT, e jätteglad för din skull! Superkul =) Hoppas att du hittar nåt riktigt najs på din shoppingrunda =) Kram

2009-02-02 @ 14:15:04
Postat av: Ann med Oliver, Lova & Oskar

Härligt! Det är lätt annars att tappa motivationen om vågen står still för länge.. Det är första veckan för mig nu som vågen stannat och det är sååå trist när man tycker man varit så duktig med både mat och motion.

Unna dig nåt snyggt nu! :-)

Kram!

2009-02-02 @ 16:00:26
URL: http://osselovis.blogg.se/
Postat av: Evve

Åh va roligt! Fasen va duktig du är :)

2009-02-02 @ 22:04:07
URL: http://enevve.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0