Mystorsdag!

Idag är jag en glad tjej utan så många mörka mammatankar, tack för alla kramar de värmer otroooligt! Kramar tillbaka!

Idag har vi haft en mysig dag! Alice vaknade 7.45 och då hade hon inte ätit välling på hela natten så vi gjorde morgon och gick upp. Passade på att svänga förbi ICA på vägen till babysången.
Babysången idag var riktigt mysig, Alice satt mest på puffen i mitten och idag var ännu fler barn modiga nog att göra henne sällskap och när musiken är riktigt bra då gungar hon i takt och klappar sina små händer, så himla sött!! Alice älskar när sångfröken spelar maraccas, gitarr eller bandspelaren. Idag reste hon sig och stod själv flera gånger och klappa händerna *gullunge* Vid fikat var det oxå trevligt, delade bord med A, A & deras kompis F & hennes H, glada nöjda barn och lite mammaprat. Efter fikat lät vi barnen leka lite på golvet, Alice sprang mest runt med gåvagnen. Lilla A är en mer pysslig tjej och är nöjd sittandes och titta eller undersöka någon liten sak. H var gå sugen och gick runt hållandes i sin mammas händer.
 
Alice somna påvägen hem och flyttades över till vagnen & sov sen i 1½ timme. När hon vaknade så åt vi lite mellis och sen började jag steka raggmunk och koka soppa till kvällen. Passade på att busa med Alice mellan vändningarna på raggmunken, jagade henne krypandes på golvet och hon ser helt vild ut och tjuter av skratt men är för nyfiken så hon måste stanna och sätta sig och se så man är med där bakom. Sen dammsög vi Alice tjoa högt när jag drog fram dammsugaren och sen jagar hon den, trasslar med sladden, pratar med den och ställer sig mot den.
 
Sen kom vi på att vi hade glömt handla tvättmedel mm så vi åkte till City Gross och där finns även Apoteket så vi kollade om Alice medicin kommit vilken den hade gjort & sen shoppade vi lite.
 
Idag när mannen kom hem och vi ätit passade jag på att slinga håret så jag är fint till helgen! Vi fick ju en Stockholmsövernattning av svärisarna i julklapp. Det blir hotell & 3 rätters på Wallmans! Åker upp lördag fm & passar på att shoppa lite, både jag & mannen är ute efter kläder till påskbröllopet vi ska på & så vill jag äta en god lunch och helst dricka vin till =)

Har blivit utmanad av Sandra W att sätta ut 6:e bilden i 6:e mappen och 7:e bilden i 7:e mappen så här kommer de två bilderna:



Haha det här var ju kul! blev en bild från sept 2005 då vi passade svärföräldrarnas hus & hund och min familj kom och hälsade på, mamma sitter i korgfåtöljen och min systers lilla E står vid henne, det är Somris H som sitter hukad på golvet och min pappa som reser sig från stolen i bakgrunden =)



Den här bilden är ifrån oktober 2005 då vi blev bjudna till Rom av svärföräldrarna, jag passade på att knäppa typ 10 bilder av hotellrummet detta är en av dem, sen tog batteriet i kameran slut & det blev bara bilder med mobilen resten av den resan =)

Dagens meny:

Frukost: 1 skiva grovt brld med ost & skinka & paprika
Babysångsfika: te& 1 kaka
Lunch: årets första & sista semla *mums*
Fika: te och en klyfta apelsin, var proppmätt
Kvällsmat; köttfärssoppa, 2 skivor bröd med ost,skinka & paprika
Kvällsfika: lättglass & te

Idag roa jag mig med att ta bilder på mina nya kläder för att s eom de passade och vad som får följa med till Stockholm, byxorna har jag bott i sen de inhandlades och de är nu tvättade & ska få följa med och sitter på på alla bilderna:







Tusan oxå sådär mörka ser inte bilderna ut i kameran....

& så lite på min lilla busunge:



Alice klappar händerna!



En koncentrerad Alice står själv.


Kommentarer
Postat av: Tess

Hej på dig!

Jag hade missat det där med brevet, och ska inte råda mera;) Det är jättebra att du har fått ur dig det som du vill ha sagt till din mamma. Om hon sen inte tar till sig det, eller inte förmår ta det till sig så har du försökt. Du behöver inte känna att det är osagt, även om det hade varit förlösande med någon form av bekräftelse. Du får däremot inte glömma att det du känner är rätt för dig.

Om du vill prata vidare om det så vet du var jag finns. Har ju som du kanske förstått en lite annorlunda uppväxt i och med min bror som jag fick ta hand om alldeles för mycket. Min mamma reagerar med hån och förnekelse=(



Jättefina bilder, och vad smal du blivit! Och alice som är så duktig på att stå, vad ska det bli av henne som är så målmedveten? Något stort kan man tro.

kram!

2009-02-05 @ 21:40:50
Postat av: Somris

skrattar

Vilken rolig bild på oss hemma hos dina svärisar! =)

Verkligen en bild in action.

Och vad liten H var...min lilla plutta!



Tycker du var jättefin i dina nya kläder, den rosa var ju vårig och fräsch. =)

Blev håret bra?

kram

2009-02-06 @ 08:25:34
Postat av: svintoflickan

hejgumman.

nu sitter jag o skriver me min underbara lilla rosa dator.

har inte varit inne på ett tag så nu har jag läst ikapp massor..oj oj vännen vad tankar du har.

tack att du ej tog illa upp..de är så att de ofta kommer upp mkt tankar när jag läser och även nu när jag läst dina mammatankar..alltså jag o mamma hade våra duster när jag var typ 16 o de var nog några år där vi var rätt osams osv..

jag undrar lite för mej själv..hur var du i tonåren..bar du allt för dej själv..

sa du till dina föräldrar vad du tyckte o kände..

blev du nånsin arg...

trotsade du..gjorde du revolt osv..

eller..



ang mat så äter lilla fialottan inte mkt..jag ammar fortfarande väldigt mkt..

annars blir de tex bara yoghurt till frukost..

smakar lite av de vi äter till middag typ makaroner,köttbullar,pannkakor eller vad de kan tänkas vara o så lite banan..

å sen kanske risgrynsgröt..på tub till kvällen..

ja de är typ de som går i..känns varken nyttigt eller bra men men..

så länge jag ammar också känns de ok..

borde nog väga henne..var ett tag sen..

vad sa du alice vägde o exakt hur många månader är hon..

kanske borde väga på måndag...

men alice ser ju alldelles lagom ut.



jag har ej hunnit baka brödet än..vad gör jag eg kan man undra.



kramkram

2009-02-06 @ 18:19:48
URL: http://svintoflickans.blogg.se/
Postat av: svintoflickan

ps:klännigen har jag fått av min vän närketösen som köpt den på nåt me and i party.

vad fina tunikor du köpte..

fin den lila..de var lila va.

vill me shopa lite..är ju roligare när man gått ned lite i vikt.

kram kram o du är så fin.

2009-02-06 @ 18:22:31
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0