Onsdag med eld i baken...

Tess: Tusen tack för dina ord! De berör, värmer & gör positiv nytta! Kramar om!

Sov som en stok hela natten, Alice prata lite vid 23 men somna om själv & vid 1 var jag uppe och stoppa om henne, då låg hon och höll kramaktigt i sin gosekanin -har aldrig hänt förut & sen ville hon ha välling vid 7 & så somna vi om till 8.40 *skönt* När hon sovit hela natten utan välling brukar hon "sakna" en timmes förmiddagssömn & hon som annars är en glad & sprallig tjej har varit småtrött & lite grining & eftersom hon vägrar äta vanlig frukost så har jag bestämt att föröska få i henen välling mellan 4-7 så hon somnar om hårdare och sover lite längre & därmed även får i sig ett till mål mat. Lilla fröken har iallafall fått upp aptiten lite mer igen, nu får man nästan i en hel burk innan hon börjar tröttna & får börja sjunga eller nåt. *skönt*

Som vanligt blev det småstressigt till babysimmet, bara för att mannen är hemma så borde det ju gå mycket snabbare för att vi är två, men vi är nog aldrig så sena och hinner så lite som när han är hemma. Sladda in på parkeringen när det var 9 minuter kvar, jag tog Alice och badpåsen och sprang in och bytte om och han fick köa och anmäla oss och byta om. Idag har Alice simmat på pappas rygg, även dykt i den posén & så har hon flytit runt med armpuffar. Nästa gång ska det filmas igen (om 2 veckor) ska bli superkul!

När vi kom hem var Alice trött & hungrig så jag slängde i henne mat medan mannen avslutade en ritning på utbyggnaden av företaget. Sen fick mannen promenera Alice medan jag fixade lunch & förberedde middagen.
Passade på att läxa upp min kära syster & passade även på att ge hennes man en "örfil" för att jag är rädd att hon ska bli utbränd av allt ansvar hon lägger på sina ömma axlar med jobbiga nätter och alldeles för lite avlastning! *verkar som det gjorde nytta - puss syster*
Alice var en trötter så jag fick väcka henne 14.20 för att hinna i tid till ÖF 14.30. Vi blev några minuter sena men han dit innan de började sjunga. Det är musiköppet på onsdagar, en halvtimmes sång & "dans" innan vi fikar och leker, riktigt mysigt & tiden bara rann iväg. Vi hade bestämt däjt med A & A där, min gamla högstadievän jag sprang på, på babysången förra terminen.

Åkte hem vid 16.30, då hade mannen skjutsat in maten i ugnen så det var i princip bara att sätta sig till bords. Efter maten drog jag iväg på Step Upen. Men idag funkade verkligen inte min hjärna, jag bara segla iväg i tankarna hela tiden och kom på mig själv med att göra totaltfel eller bara stå och trampa på stället när de andra for runt hej vilt! Inte blev saker bättre av att en kvinna i mammas ålder var där för första gången och ställde sig mitt framför mig och det är verkligen skitsvårt att göra rätt när personen framför inte tar ett steg i takt eller knappt träffar brädan*skyller ifrån mig*.

Hade lite småont i halsen och var öm över bröstet på förmiddagen, men chansade med träningen ändå- i värsta fall bryter det ut en förkylning med dunder och brak ELLER så försvinner det! & nu känns det helt ok i halsen, men jag är trött i kroppen & det är dag 1 på mensen oxå vilket gör sitt till- även på humöret *stackars mannen*.

Dagens meny:

Frukost: 2 dl lätt yoghurt, ½ dl kesella, 2 dl bär, 5 msk frön, 1 kokt ägg & te
Lunch: ugnsbakad laxfilé, majskorn, avocado & paprika
Fika: ½ päron, 40 g ost & te
Kvällsmat: ugnsbakad kycklingfilé med vitlök, oliver , tomat & broccoli
Kvällsfika: ugnsbakat äpple med keso, lite brieost & 2 nävar cashewnötter + te

Dagens motion: 70 min Step Up *om än utan hjärna men svettig blev jag för det*

Kommentarer
Postat av: Tess

Glad om jag kan vara till nytta=)

Vilken babydag ni har haft idag, jag blir lite sentimental. Lät mysigt! Och visst är det skumt att allt tar så lång tid då en man är inblandad? Vi är också skitsega då han är hemma. Men om jag ska iväg själv med tjejerna så går det skitsnabbt, och då är det både diskat och sminkat;)

Ibland kan karlarna behöva få en verbal örfil för att vakna upp, de går nog bara omkring i sin egen lunk utan att se vad som händer omkring dem. Åsnor...;)

Kramar.

2009-02-11 @ 22:36:38
Postat av: Sommartjejen

puss tillbaka

Jag behövde den uppläxningen så jag vaknade till lite. =)

2009-02-12 @ 15:01:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0