StockholmHelg!

I lördags kom Alice Farmor & Farfar & hämtade henne vid 9. Mannen & jag gjorde oss i ordning, packade klart & åkte. Redan på uppfarten började mannen irra om sladden till GPSen, när den hittats i ANDRA bilen fortsatte vi mot bensinstationen för att tanka, då började han irra efter tankkortet, det bara fanns inte, han hade hållt det i handen påväg mot bilen -nu bara puts väck. Väl framme så återfanns det i hans bakficka. Vi satte av mot Stockholm då kom tredje saken - mobilen! var var mobilen? Vi letade överallt, tillslut ringde jag den och då låg den under mina ben på sätet *ups*.
Väl framme i Stockholmo så fick vi checka in direkt, gå upp och lämna väskorna på rummet. Vi bodde på STRAND hotell, i tornet på 8:e våningen med utsikt över Nybrokajen, hur fint som helst! Tyvärr låg det en tät dis över Stockholm så vi såg knappt någonting, men den lätta mot kvällen som tur var!

Vi gick mot city, började med NK där vi letade kläder till bröllopet vi ska till, men det slutade med att vi kom ut med en kasse full med leksaker mm till Alice. Hon fick en ny matta till sitt rum, en badande pingvin som kan sjunga & simma, en ny hakklapp, ljus till tårtan mm.  Vi blev hungriga och letade upp en Restaurang, det blev Tapas & rödvin till lunch: vitlöksfrästa räkor, klyftpotatis i salsa & aioli, nachos med jalapenos & ost, nötkött i lime & vitlök, mosarella & tomater...MUMS!

Sedan var vi redo för lite mer shopping & mannen hittade skjorta & slips i rosa & svart! Mycket snyggt! & efter att jag hade provat ca 135 festklänningar hittade jag en lila rynkiga liten sak som jag fastnade för & som satt som den skulle! 8ska fota snart). När det var avklarat kände vi oss nöjda & tog en fika innan vi vandrade till hotellet där vi tog en liten siesta innan det var dax att göra sig i ordning inför kvällen.

På Wallmans var det redan fullt av folk & god stämning. Vi hamnade bredvid ett par som sjunger i ett Reggieband:



De var en smula "flummigare" än oss men mycket trevliga & vi pratade endel. Maten var utsäkt:

Förrätt: Svenska tapas: lax på kavring, kräftbakelse & västerbottenostcreme inlindad i parmaskinka
HUvudrätt: helstekt oxfilé med potatisgratäng & 2 olika såser
Efterrätt: Chokladtårta med tr olika lager

Till det valde vi ett dryckespaket med öl/cider till förrätten, 1 flaska vin till huvudrätten, dessertvin & avec
Artisterna höll mycket hög klass, bra sång, mycket dans & mycket underhållande!!

När föreställningen var klar strax fter 23 så gick vi tillbaka till hotellet & kolapsade av trötthet båda två, jag sov nonstop 23.30-7.30, inte ens en kisspaus har jag vaknat för i natt -hur skönt som helst!!! Småslumrade i 2 timmar till, eller mannen tyckte det var dax för lite annat....

Klockan 11 åt vi frukost, jag frossade i färska frukter, yoghurt med nötter & frön & en och annan smörgås! Sedan checka vi ut & åkte hemåt, stannade på City Gross & handlade lite, sen hämtade vi Alice hos svärisarna hon hade haft det så bra så och var en glad tjej. Hon vill numer bara gå, hålla i händerna och gå, gå och gå. Idag tog hon ett litet steg utan att hålla i sig innan hon kastade sig i min famn *stolt mamma*. Vi blev bjudna på lunch & efterrätt: Kycklingfilé, fläskfilé med potatisgratäng & en fräsch sallad, mango & passionsfruktmousse. Alice har fått smaka passionsfrukt, hon fullkomligt älskade det men nu på kvällen har det kommit 2 blöjer med små passionsfruktskärnor....

Nu badar hon med sin pappa & pingvinen, hör hur det tjoar därinne. Hon har börjat skratta högt, kan vara åt en bok hon tittar i, när man pratar med henne eller bara när hon får syn på något *så söt*

Imorgon är det vägning igen, känner redan nu att jag nog skippar att registrera denna veckas vikt, den har nog barkat åt helsike över helgen, så det blir en nystart imorgon med en hälsosam vecka med fräsch mat & mycket motion!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

låter som ni haft en toppen helg.

Härligt ibland att komma iväg själva sådär.

dessto roligare att komma hem sen när man är laddad med ny positiv energi.

ha en bra kväll.

2009-02-08 @ 20:54:06
URL: http://ockenutta.blogg.se/
Postat av: Ann med Oliver, Lova & Oskar

Vad härligt det låter!

Kram

2009-02-09 @ 15:04:19
URL: http://osselovis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0