Stora Shoppingdagen!

I natt när Alice vaknade 4.30 så nekade hon vällingen för första gången. Men vid 7.30 när hon vaknade igen åt hon 200ml och sen somna hon om och vaknade lagom 8.50 så jag precis han byta om på henne och åka iväg vid 9. När vi hade ca 1mil kvar så började Alice kräkas, mycket. Hela hon var full av kräk, hela bilstolen var full av kräk, hon satt till och med i kräk. Så det var bara svänga av vid första bästa ställe -inte så lätt på motorvägen!!! & torka, torka och torka & trösta, trösta, trösta hon blir så ledsen när hon kräks sådär. Bestämde mig för att fullfölja våra dagsplaner och åka hem om hon skulle fortsätta kräkas. Men resten av dagen gick strålande, hon var en nöjd & glad tjej som åt sin lunch & fick en ostfralla på kondis till fikat & hemresan gick oxå bra. Så jag drog slutsatsen att hon blev åksjuk helt enkelt (som jag misstänkte redan från början). Hon har små spytt förut när vi åkt, men hon har ju inte ätit så tätt inpå resan som idag då så nu var väl magen helt full...

När vi kom fram mötte vi  L & H. Sen började shoppingen. Jag börjar med att presentera mina fynd:


Klänning i satinliknande material 100:- på Cubus REAn.


 149:- på VILA outletbutik


Top H&M 129:-


Kjol 149:- Indiska, Strumpbyxor 129:- Vero Moda



Byxor 229:- VERO MODA

Först shoppa vi nästan 2 timmar. Barnen roade sig med att skratta åt varandra & alla andra folk som shoppade. Alice lyckades komma på hur man kan ställa sig i en vagn. & när det kröp för mycket i benen så blev det "gåpaus" då fick båda barnen knalla omkring med mamma en stund. Vi åt lunch på ett fik som hade sallader där man fick en salladsbas och sen fick välja till 5 olika saker, jag tog räkor, kräftor, majs, fetaost & soltorkade tomater! MUMS! Alice åt sin Thaigryta & mina majskorn.

Sedan fortsatte shoppingen, handlade 2 pyjamaser med fötter till Alice, 1 bodie, 1 tunika, mockasiner, en överdragströja (eftersom hon spytt ner sin) & det jag blev mest nöjd med är detta:



Tunika Lindex 79:-



Cubus

Tyvärr måste jag ha tagit korten upp och ned (hur jag nu lyckats med det) & vändningknappen på bildprogrammet är spårlöst försvunnen. Barnen sov en stund efter maten & när de vaknat hade vi hunnit besöka alla butiker. Så vi tog en fika innan vi åkte hemåt. Alice fick en ostfralla hon glatt mumsa i sig & jag åt sorbetglass.

När vi kom hem så kom mamma & pappa hit. Alice stanna hemma och lekte med morfar & jag & mamma åkte ner på stan & hämtade tavlan:





När mannen kom hem (han hade inte sett tavlan) så fick han gissa varifrån mamma tagit motivet & pappa utbrast "Dä kan han väl inte se" men tji fick han, mannen gissade rätt!!!

Mamma & pappa stannade kvar på middag. Mamma fick mixad laxrulle, med en klick turkisk yoghurt & så fick hon glass som fika. Sen var det bara stoppa Alice i badet & när hon klev upp därifrån höll hon på att förgås av trötthet så jag gick & la henne på en gång. Har nu tittat på tv -programmet om familjer med många barn. Ojojoj säger jag bara! Att ni med många barn ORKAR! Men det är väl en STOR glädje samtidigt!

Dagens meny:

Frukost: 1 skiva grovt bröd med ost, skina & paprika, miniyoggi & te
Lunch: sallad & LOKA citron
Fika: hallon & citronsorbet & 1 Cola light
Kvällsmat: kassler i tomatsås med pasta & rivna morötter
Kvällsfika: Lättglass & te

Dagens motion:

Räknas 5 timmars shopping? =)

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

grattis till vikten!

kul att shopa!!

ja du 10 barn känns lite väl...

kram

2009-02-02 @ 22:41:43
URL: http://svintoflickans.blogg.se/
Postat av: Linda

Shoping..visst ingår det i motionen fniss...man GÅR ju och det är ju huvudsaken



Snygga kläder

2009-02-03 @ 10:40:16
URL: http://missbiglady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0