Tillbaka till Verkligheten

Tack för att du sa till om lösenordet! Funkar det nu?

Idag rullade vardagen på efter ett par sköna dagar i Fjällluften! Alice vaknade 6.30 för välling & har kommit i otakt med bajseriet så hon fick bytas på innan vällingen, men somna sen om till 9 vilket var skönt! vi började med att åka till City Gross & fylla på kylskåp & skafferiet som ekade tomt! Alice kan numer nästan ta sig ur kundvagnen så henen släpper man inte många sekunder med blicken! =)

När vi komhem lagade vi soppa. Eller jag skar vitkål & purjolök & Alice slängde den hejvillt i halva köket i ett förösk att hjälpa till. Vid 12.30 kom svärmor & Alice blev superglad & sen pratade Alice nonstop förutom när hon sov. Som om hon hade så himla mycket att berätta för Farmor. Så söt! Själv åkte jag till Q, kom 5 min för sent men fick en bra stund där. Fortsatte sedan till Träningscentrat & tränade med 3 gubbar i batofflor & 1 snygging.

När jag kom hem hade Alice & Farmor precis kommit in efter en pulkafärd & satt & åt mellis. Så jag gjorde lite fruktsallad & sällskapapade. Svärmor åkte vid 16.30 & vid 17 kom mamma & pappa.

Mannen & pappa fick skjuts till Whiskeyprovingen & jag & Alice åt middag medan mamma tog sin välling vid tvn. Sen har vi let & badat & Alice favoritnöje är att stå på gåvagnen, gärna i pyjamas med fötter på så det är snorhalt & hon hänger i handtaget vips som det är. Jag la Alice vid 20 snåret & sen har mamam & jag tittat på tv. Vid 21 hämtade jag hem Whiskeygrabbsen & så har vi pratat lite om hur de haft det.

Dagens meny:

Frukost: Mild lätt yoghurt med frön & flingor + te
Lunch: Kantarellsoppa, 1 siva grovt bröd med mosad avocado
Fika: Fruktsallad på apelsin, gul kiwi, vindruvor & jordgubbar
Kvällsmat: Nikkal

Kommentarer
Postat av: susanne larsson

Ja, nu måste man använda lösenordet.

Kram från Susanne i Skellefteå

2009-02-24 @ 11:34:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0