Bloggkrångel

Anki: Jag hade tänk fota tavlan och lägga ut den på Bloggen när den är klar!

Igår var det strul att få ut inlägg i bloggen för mig, så gårdagens inlägg skrevs i fredags och det tog 1 dygn att publicera det.. *suck* Hoppas det kommer gå bättre nu!

Igår jobbade mannen så jag & Alice huserade själva fram till 14 snåret. Alice hade strulat under natten så det var en trött och gnällig tjej jag fick umgås med, men vi plockade bort lite tomtar och tvättade och städade lite. Alice lyckades dra ut en halv toarulle på golvet och riva sönder hälften av pappret i minimala bitar medan jag duschade. Sen skulle jag upp och hämta en sak på övervåningen och då brukar hon vänta nedanför ståendes mot första trappsteget, men igår hade hon lyckats klättra upp på första trappsteget och när hon såg mig komma ner så satte hon sig rakt bakåt. Tror att både hon och jag blev mer rädda än det gjorde ont.

När mannen kom hem så sov Alice. Jag var så fruktansvärt less bara, less på att vara hemma, less på att ha en gnällig unge och ville bara komma ut en sväng så sagt och gjort, jag åkte ner på stan och tänkte shoppa loss på REAn, men det var den sämsta mellandagsrea jag varit med om. Inte ett enda användbart barnplagg, men jag blev överlycklig då jag såg jackan jag spanat på sen i höstas till 70% REA så den shoppade jag för endast 210:-ska fota den snart!

När jag kom hem hade Alice vaknat på ett bättre humör så det var mysigt att komma hem med nyhämtad energi!

Gårdagens meny:

Frukost: risgrynsgröt, mndarin
Lunch: forell med vildris, morot, sparris och en kall sås på mini fraich, majonäs och dill
Fika: apelsin + 1 bit 70% choklad
Middag: pepparbiff med kokt potatis, bearneiselight & sallad
Kvällsfika: chokladmousse med latte smak

Är på rätt spår med nyårslöftet har varit duktig flicka i en hel vecka nu, men igår kom sötsugen eller knapersuget eller vad man vill kalla det. Mn jag stod emot och borstade snabbt tänderna och la mig istället. mannen tog natten Alice sov skaplig vaknade vid 1 och mannen lät henne somna om själv efter lite knölande och hon somnade strax innan 2 & sov sen till 8.

Dagens meny:

Frukost: risgrynsgröt & mandarin
Lunch: rotmos, bruna böner och miniköttbullar + kiwi
Fika: fruktsallad & te
Middag: Rökt dovhjort med rotfruktsgratäng
Kvällsfika: frukt och te

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hej! Försöker oxå hålla i suget & bara måste tipsa dig om en smoothie jag gjort precis som var himmelsk! Ica säljer vita påsar med frukt till smoothie, 4*125gram finns i en stor påse. Tog en inte helt tinad portion med smak mango/banan/ananas, mixade med 1.5 dl soya persikoyoghurt och mjölk. Himmelkst gott! På toppen la jag det som finns i en passionsfrukt & några skivor torkad banan, MUMS! Ett annat tips mot sötsug är fryst mango, som tinar i rumstemperatur, jättegott! Kram

2009-01-04 @ 19:03:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0