En Fredag på Stan

Idag började dagen 8.50. Alice vaknade inte förrän 7 för välling så då brukar hon sova lite längre än vanligt. Men inte mig emot! Vi myste i sängen en stund. Lillråttan har ju sån fart och fick syn på något intressant nedanför sängkanten så det var med nöd och näppe jag fick tag i ena benet på henne så hon inte dunsa i golvet.

Efter frukosten så åkte vi ner på stan. Mannens bror fyller 25 år imorgon och vi ska på Kalas. Hade tänkt köpa ölglas till Intermezzo serien men Inspiration hade inga i lager, så nu får Alice och jag åka en sväng till Cervera när hon vaknat. *trist* Är ju roligare att komma med paket när man vet vad han vill ha istället för ett presentkort... Ville som vanligt köpa något nytt till mig själv, men jag verkar aldrig hitta något. Har hoppet uppe tills måndag då jag & L ska åka på shoppingturné till en närliggande stad med våra barn. Köpte iallafall en jeansklänning till Alice som var mjuk och bra i tyget, jeans kan bli så hårt ibland & så ett par supersöta ballerina skor åt henne, de får väl inte sitta på så länge men de var så himla söta och kosta bara 79 kr att jag inte kunde motstå dem.

 Ballerina skor H&M 79.90Klänning Lindex 149:-

Alice började bli trött och hungrig redan vid 11 och jag hade ingen lust att äta lunch på stan redan då så vi packade ihop & åkte hem. Åt lunch här hemam och gick sen ner till lilla ICA & handlade lite till kvällens middag & sen fortsatte vi iväg på långpromenad. Alice somnade efter ICA besöket & sover nu i entrén vi kom hem då alla barnen verkar sluta skolan såhär på fredagarna så Alice fick sova i entrén istället för ute.

Igår när vi var på babysången, så satt vi och sjöng en kyrklig sång att Gud älskar alla barnen osv. Själv är jag inte särskillt kyrklig utav mig & gillar väl inte direkt texter där Gud älskar barnen mer än föräldrarna & som tur är så sjunger vi bara en två tre krykliga sånger på hela sångstunden så det kan jag stå ut med. Men iallafall när vi satt där och sjöng så kom en tjej in från en amning med sin dotter & utbrister högt & tydligt "Nä nu jävlar spydde hon". Jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen & själv blev hon högröd i ansiktet när hon insåg vad hon sagt... Hihihi...

Ikväll blir det Fredagsmys hemma. Mannen ska laga mat.

Dagens meny:

Frukost: 1skiva grovt bröd med ost 2dl minyoggi + te
Lunch: Morots & Linssoppa 2 skivor grovt bröd med ost
Fika ½ smoothie som jag inte orkade igår kväll & ½ apelsin + te
Kvällsmat: Rödspetta med potatis, romsås, räkor, kapris, stekta salladsärtor
Kvällsfika: choklad & hallonmousse & te

Dagens motion:

75 min promenad med barnvagnen

Kommentarer
Postat av: camilla

Jättesöta ballerinas & klänning! Kram

2009-01-31 @ 11:57:49
URL: http://baalance.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0