Mamma & PappaDag

Sandra W: Så du har oxå fått en aktivitetsbebis =). Jo det tär på krafterna, men det blir bättre med tiden iallafall har Alice blivit det. Ju äldre hon blir desto bättre sover hon när hon väl sover men visst det är dagar med minimal sömn nu oxå. Men vi har trappat ner på sovstunderna så nu sover Alice bara 1 gång per oftast och då har det blivit bättre då vet man att hon är såpass trött att den stunde blir minst 1 timme oftast 2 timmar, så då har jag börjat ta en snabbpromenad på max 20 min och sen vet jag att jag har minst 40min för mig själv. & så har jag gjort som så att den stunder  Alice sover så har jag vilat eller suttit vid datorn. När hon är vaken så har jag pysslat i hemmet & det funkar bra.  Det har även blivit mycket bättre sen hon började äta mat. & ju äldre hon blir desto mer sysselsätter hon sig själv när hon är vaken. Hoppas även att du har någon som kan avlasta dig med barnvakt, man behöver åka och handla själv eller bara ta en promenad eller en dusch för att hämta nya krafter igen.
När jag fixade min blogg satt jag och provade mig fram var man skulle lägga in färgerna och så & matbloggen fick jag hjälp av en kompis att fixa, är inget datasnille själv, men om du vill så kan du maila på [email protected] så kanske vi kan komma övernes om hur jag kan hjälpa dig om du vill =) Kramis

Idag kom mamam och pappa redan före 10, tidigt för min mamam som är en riktig trötter, så hon gjorde entré med en mega gäspning. Men sen piggna hon till och vi åkte ner på stan. mamma har målat en tavla till mig, jag bad henen det på Mors Dag och då önskade jag att hon skulle måla sin favoritplats och det var svårt tyckte hon och målade den mest välbesökat platsen för henne, där hon hämtat kraft och inspiration. Första gången jag såg tavlat tyckte jag att den var sådär, tyckte inte alls att den matchade mitt hem, men idag när vi har varit och fått hjälp med ramningen så är jag störtnöjd, den är klar 21 jan och jag längtar redan tills jag får hem den, den blev så himla fiiiin!!

Sen sprang vi runt lite, hittade en tunika på REA och mamma köpte leggings, mamma modell så de funkar över PEGen. & sen skulle jag glutta på gardiner jag vill ha till vardagsrummet på Hemtex, tror ni inte att de är slut ? Fanns ett par kvar och jag behöver två och inte kommer det hem nya. Så typiskt jag skulle ha köpt dem första gången jag såg dem, men då var jag för snål i och med all julshopping... På vägen hem somnade Alice utan mat i magen men sov ändå över 1 timme, flyttade över henne i vagnen och körde ut henne på altanen.

Mamma "åt" välling genom PEGen, pappa och jag åt lunch & så var jag uppe och tittade där han tapetserat i sovrummet blir så fint sååå!

När Alice vaknat och fått lunch så bad jag mamam vara barnvakt 30 min och så åkte jag till ICA och handlade. Mamma tror att Alice ska bli ledsen när jag åker men hon är inte en sån bebis än iallafall hon bara skrattar och vinkar och sen blir hon lika glad när man kommer tillbaka igen. Blir lite lättare att åka hemifrån då. Jag hoppas att hon gör så för att hon VET att jag kommer tillbaka...

Nu leker mannen och Alice i vardagsrummet, jag har snott åt mig lite datatid efter middagen. *skönt*

Dagens meny:

Frukost: risgrynsgröt, mandarin & te
Lunch: potatismos och köttbullar, morot, tomat oh gurka
Fika: fruktsallad på: mandarin, färska hallon, melon och vindruvor + te
Middag: Förrätt: toast med en pepparrots och rökt dovhjortscreme på en bädd av sallad, huvudrätt: helugnsstekt forell med vildris och karljohancreme fraich, sparris, champinjoner och ugnsstekt tomat
Kvällsfika: Chokladmousse med caffe latte smak & te

Kommentarer
Postat av: Anna (england)

Får vi oxå se tavlan?

2009-01-03 @ 22:36:07
Postat av: Tess

Söta du, tack för gulliga ord på nyår! Vad glad jag blev! Jag tackar för att jag får chansen att läsa din blogg och följa ert liv=)

2009-01-04 @ 10:50:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0