Mysig Dag i hemstaden!

Camilla: Nope första gången jag såg filmen!!!

Anna: Vad kul att du inspireras & att det går å bra för dig! Själv har jag stått stilla i 2 veckor *suck* så nu blir det hårdkörning med kaloridagboken nästa vecka igen...


Alice undersöker vad som finns i köksskåpet!

I love STC-filmen -helt i min smak, skratt & gråt & lyckliga slut! Alice strulade såklart vid läggningen men sen så sov hon ganska bra, var vaken runt 2 snåret men prata mest & sen ville hon ha välling vid 6 & så vaknade vi 9.15 *skönt* men blev lite stressigt då jag tänkt åka till hemstaden. Så det var bara direkt upp och sen iväg.

Strax efter 11 var vi hos L & H. Idag var Alice en duktig tjej och pussades mest med H. Han tjurade ju ändå även om det bara var pussar, men jag sa att pussas det måste man få göra, men rivas det får man ju inte. H ställer sig upp själv & tar några försikiga kliv, ett par två tre i taget, men krypningen är främsta framtagningssättet än så länge, men gulligt är det iallafall.

L bjöd på en härlig räksallad & fruktsallad med vaniljyoghurt till efterrätt, mycket smaskens.

H somnade i sin mammas knä och Alice blev oxå trött så vi packade ihop och åkte vid 2. Då åkte vi hem till mamma och pappa som hade längtat efter oss, vi var nämligen en timme sena mot vad vi sagt från början. Alice somnade i bilen och fick sova på inglasade altanen. Hon sov bara 45 min så de han mysa med henne oxå. Jag hjälpte mamma med bloggen som Somris håller på att fixa åt henne. Lärde henne hur hon skriver inlägg och infogar bilder. Hon var för en gångs skull lättlärd. Tror att hon suttit mer vid datorn än någonsin sen hon blev sjuk. När jag bodde hemma var det ett helvete varje gång det skulle betalas räkningar, hon kunde inte ens skriva in rätt adress i fältet och så var hon redan arg innan hon ens kommit till rätt sida. Men idag gick det bättre och hon fick prova att lägga in flera inlägg och lägga till kategorier osv.

När vi kom hem så dröjde det inte förrän mannen kom hem från sin kurs och hade saknat Alice enormt. Nu sitter de i badet efter att vi ätit en god fredagsmiddag.

Tänkte lägga in lite bilder på det vi shoppade igår mm.

 Bodie & byxor från Lindex
Kolla vilket gulligt mönster!!
 Pyjamas från Lindex Bodie LindexVantar & strumpor P.O.P


Alice smakar mammas revbensspjäll


Dagens meny:

Frukost; miniyoghurt & 1 smörgås med ost & gurka
Lunch: räksallad
Fika: fruktsallad & lite glass hos mamam och pappa
Middag: Örtbiffar med klyftpotatis & vitlökssmör
Kvällsfika: te & 70% choklad och några gamla skumtomtar jag hittade i skåpet

Kommentarer
Postat av: Camilla

Åh, va roligt att du gilla filmen, den e underbar =) Det ska komma en tvåa ochså! Gulliga kläder =) kram

2009-01-23 @ 20:22:04
URL: http://baalance.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0