Nyårsafton

Önskar er En God fortsättning på det Nya Året!!


Nyårsafton började med att mannen kände sig så förkyld att han inte orkade jobba på övervåningen, så jag tog snabbt chansen och stack iväg och invigde mitt träningskort. Blev en timmes gym och det ömmar ordentligt i musklerna idag *skönt*. Sedan for jag som en kulspruta på promenad med Alice för mannen kände sig för förkyld för att gå ut, till blomaffären, till affären för lunch (den närmsta hade blivit rånad) & sen när jag var i ordning gjord och klar var klockan 14.45 och då insåg jag att INGENTING var packat, mannen hade fördrivit dagen framför tvn med Alice.

Så det blev akutspurtspackning och några hårda ord riktat mot mannen. Men 15.15 var vi iväg, lite sena...

Vi kom fram till en gång av marschaller, fördrink och lite lek. Deras dotter är 1½ år, men Alice är en ganska kaxig tjej så hon började med att skrämma S så hon började gråta och sen var Alice jätteläskig & S var jättekinkig (hoppas det INTE hör till 1½ års åldern för hon kinka om ALLT). Vi rullade igång middagen kl. 18 det blev:

Förrätt: räkor i philiadelhipakräm med grapefrukt och gurka
HUvudrätt: helstekt oxfilé med potatisgratäng och vitlökssmör
Efterrätt: pannacotta & färska hallon
Snax: ost & kex, godis & chip

Vid 19 la sig S & en halvtimme senare fick Alice krypa ner. Och sen intog vi huvudrätten. Supermumsigt, jag höll mig till tallriksmodellen och öste på av den fräscha salladen med granatäpple. & snaxet åt jag minimalt av. *nöjd*

Alice vaknade till vid 23 tillslut fick hon en till slurk välling och då somna hon om så hon sov lugnt över tolvslaget och ända till 5 då hon fick välling och somna om till 9.20 *superskönt*. S vaknade av smällarna och ville INTE somna om så hon fick gå och lägga sig med sina föräldrar och somnade runt 3 snåret. Jag var uppe till 1.30.

Tolvslaget firades med riktig champagne skålandes framför Jan Malmsjö.

I dag fick båda paren sovmorgon och sen blev det sen frukost och lite lek. Idag gick det bättre och de lekte ganska så bra. Vid 13 snåret packade vi ihop och åkte hem. Beställde hämtmat. Jag stod emot flottet och tog en räksallad Och smakade endast 3 strips av mannen. Sen har jag bytt lite dukar, varit på City Gross och så har Alice och jag lagat Taco´s. Manenn skyller på "dålig i magen" som vanligt och sitter mest i soffan & äter minimalt med mat och är allmänt trögstartad. Men just nu blev det fart på honom och han badar Alice som tjoar inne från badrummet.

Imorgon kommer mamma och pappa. Mamma, jag & Alice ska på stan och beställa ram till tavlan mamma målat åt mig. & pappa ska få äran att börja tapetsera vårat sovrum på övervåningen =).

Dagens meny:

Frukost: 2 smörgåsar med ost & gurka + te
Lunch: räksallad
Fika: Delade 1 mandarin med Alice & te
Middag: Taco´s (utan ost)
Kvällsfika: apelsin & te

Kommentarer
Postat av: Tiara



Önskar dig och familjen ett Gott Nytt 2009!



Kram

Tiara,

med lille Jacob som nu är 3 veckor och alldeles underbar.

2009-01-01 @ 20:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0