Onsdag = Lill-lördag

Anki: Tusen tack! För första gången i mitt liv har jag hittat GLÄDJEN med att träna (ja sen jag slutade tävla i Gymnastik). Jag har full fokus (istället för att längta hem) & jag förösker utmana mig själv! Jättekul!

SandraW: Jag förösker träna 3 gånger i veckan. 2 pass på gymmet & så Step Upen. Minimum är 2 pass, men jag tror det bara hänt en vecka hittills. Roligt!! Nu hoppas jag bara att det ska bli resultat på vågen oxå *suck*

Idag var mannen pappaledig, känns som en paus mitt i veckan med lite familjemys + att han ger nattvälling & jag får sova som en stock utan att kliva upp. Alice vaknade 8.30 & så låg vi & myste en lång stund i dubbelsängen alla tre innan det blev frukost & vi insåg att vi höll på att komma försent till simningen.

Idag var det en liten kille där som är 10 månader, han simma runt i hela poolen alldeles själv med sina armringar -hur söt som helst!! Alice dök på endast komando & hon fick föröska hålla sig själv i poolkanten något som var liiite läskigt. Tycker att första kursen var roligare med mer folk, nu blir det nästan lite långtråkigt & alla kliver upp 10 min innan det är slut.

När vi kom hem åt vi lunch alla tre & sen passade jag på att sätta en bulldeg på jäsning samt grädda rullstårta. Mannen tog en promenad med Alice & hon var en trött tjej idag och sov nästan två timmar. Så då han jag baka ut bullarna & måla klart i Garderoben samt slappa och surfa lite.

När Alice vaknade så fikade vi. Blev lite smörgås & Apelsin som är Alice favoritfika! & sen åkte Alice & jag och handlade på ICA. Alltså om man är singel så ska man ju satsa på att låna en ungsudd i Alice ålder. Hon får de flesta handlare att lee & idag stannade en kille i 35 års ålder mig innan kassan & småpratade lite för "de är ju så söta i den där åldern" ... Hade tänkt svara "Ja jag tycker oxå 29 åringar är BRA söta" men vågade inte...Hihihi!!

När vi kom hem blev det matlagning & gräddning av bullarna något som gick sådär, två kockar i köket är en för mycket. Mannen stod och näbbade om falukorven att den skulle stekas på hög värme en kort stund & att det skulle vara tunnare skivor, så då var det bara varsågod att steka falukorv själv vilket gjorde att jag var i en annan del av köket upptagen av mitt eget och missade plåt nr 2 med bullar så de blev liiiite för gräddade *suck* men jag kan ju glädjas med att det inte var den finaste bullplåten utan de sista små bullarna, bara halv plåt och med några pyttesmå....

Efter maten åkte jag & tränade Step Up! Riktigt kul som vanligt. Har dock lite träningsvärk mellan skulderbladen efter crosstrainern och är en smula stel i nacken, men nu i efterhand så känns jag lite mjukare!! Nästa veckan ska jag höja brädan ett snäpp!

Dagens meny:

Frukost: 1 grov smörgås med ost, 2 dl mini yoggi
Lunch: Morots & Linssoppa med 2 grova skivor bröd, mjukost tomat & lite krydda
Fika: ½ burk keso med äpple, päron vaniljsmak, !/3 apelsin
Kvällsmat: stekt falukorv med makaroner, riven morot (mannen & Alice åt stuvade makaroner)
Kvällsfika: Smoothie med juice & en halvbränd kanelbulle + te

Dagens motion: 30 min målning, 70 min STep Up

För er som vill kika närmare på min Mamma så har hon startat en blogg på:

www.alspenseln.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Anki

Heja heja på dig.

KRAM

2009-01-28 @ 20:56:35
URL: http://flyarna.blogg.se/
Postat av: svintoflickan

åå va gulligt du skrev ner receptet.tacktack.

kraaaaaaaaam

2009-01-29 @ 00:39:09
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0