Syster , Q, vikt & träning

Ann: Vi har inte riktigt bestämt oss än. Det beror lite på om jag ska fortsätta vara vikarie eller om jag får fast tjänst. Men om jag får som jag vill så kommer Alice få dagisplats i slutet av augusti och skolas in då & börja på allvar i september. Men jag har inga planer på att jobba mer är 50 %.

Dagen började 9.15 då lilla damen behagade vakna ur sin skönhetssömn. Vid 11 anlände min syster & hennes 4 åriga E. De skulle vara barnvakt medans jag gick till Q för första gånge i år. De kom lite tidigare så Alice han vänja sig lite vid dem. Vi åt lunch & pratade lite. Min syster har haft en tuff vecka med mamma och vi ventilerade det. Känns som att min syster och jag är mer på samma våglängd NU än när mamam precis blev sjuk att vi använder oss av samma sätt att tanka kraft och att vi tänker liknande tankar -känns skönt att något ont har gett något gott oå dvs att jag kommit närmare mina systrar.

Q besöket gick bra fick många bra "verktyg" att använda i mitt sätt att tänka & ventilerade Thailand, julen & det som varit efter och däremellan. Ett råd till er: Hur man hanterar motgångar nu, små som stora blir verktyg för hur man hanterar en ännu större kris. Vill du vara en fighter - eller vill du dra nytta av sjukdomsvinsten...

När jag kom hem så hade allt gåttt bra, de hade varit ute på nästan en timmes lång promenad & Alice hade sovit hela tiden & när jag kom hem åt de lite mellis.

Vi fikade lite, pratade om mitt Q besök & sen åkte de för att hämta F från fritids.


Alice favoritsyssla numer!



Den går även bra att klättra på!

När mannen kom hem så åt vi middag & sen åkte jag och tränade. Är riktigt skönt att komma ifrån en timme på kvällen. & idag hade jag lite aggressioner att ta ut och det blev på Crosstrainern!!

Dagens meny:

Frukost: mild lätt yoghurt citron, 2 grova smörgåsar med ost & tomat + te
Lunch: lins & morotssoppa med fetaost topping
Fika: smoothie
Middag: korv stroganoff med fullkornsris, rivna morötter & tomat
Kvällsfika: apelsin & te

Viktstatus: - 2 kg (av 7kg som ska bort)

Kommentarer
Postat av: Ann m Oliver, Lova & Oskar

Vad skönt att kunna jobba bara 50%! Jag håller på att fundera över hur mycket jag minst måste jobba för att vi ska klara oss. Tror 65% hade funkat men jag vet inte om arbetsgivaren är så glad åt det..

2009-01-13 @ 09:46:44
URL: http://osselovis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0