30 års fest

Igår åkte jag med Alice till min syster med familj som LÄNGTAT efter att få vara barnvakt. Det har pratats länge om denna dagen och igår skämtade jag med min syster om att "tyvärr Alice är sjuk" då höll hon på att gå sönder, hihi. Så igår var det då dags, tyvärr blev Alice åksjuk i bilen, 3:e gången på samma vecka. Som tur var bara 5 mins väg kvar men jag fick lyfta in henen på toa och klä av henne & där stod F & "Stackars lilla Alice har du mått dåligt , ska jag torka". Pluttan, men sen var det full fart. Min syster var på jobbet & skulle komma hem 15 så jag fick lämna till hennes man & barn. Jag åkte när de gick ut för Alice middagsvila. & allt har gått bra, jag har fått täta sms om hur duktig hon är & hur glad hon har varit, lekt som sjutton, ätit som en häst & sovit som en gris, SKÖNT! Nu vet man att det oxå funkar om inte Farmor & Farfar kan. Alice morbror undrar "Är aldrig det här barnet ledset" hehe.

30 års festen började klockan 15, väl där så sprang mannen på en kompis han inte vetat skulle vara där & jag hittade några Babysångsvänner som vi höll ihop med. Resten av folket var en blandning MC-knuttar & bråkstakar. Min väns sambo som fyllde år, har varit en bråkstake som ung & nu var 30 årsfesten ett försök att blanda gammalt & nytt i bekantskapskretsen. Det gick bra till en början, vi åt god Pastasalladsbuffé & tårta, sen flyttades festen upp i MC-lokalen. Dit kom två gamla tanter & sketchade, riktigt roligt & sen blev det presentöppning då 30 åringen informerade om att han var "kraftig berusad" & sen flöt festen på ett tag till. Men sen rök gammalt & nytt i hop precis där vi stod & när det bråket avstyrts så började ett annat & 30 åringen försvann in för att plåstras om... trist men jag hade dte på känn redan när vi kom dit. mannen som avskyr bråk och som aldrig ens tänkt tanken att börja veva med sina armar NÅGONSIN ville gå hem direkt men vi höll oss kvar en timme till då jag tyckte vi kunde ge det en liten till chans, men det blev inte mycket bättre så klockan 23 GICK vi hem. Festen var på andra sidan stan så vi fick en 45 mins snabbpromenad hem vilket var RIKTIGT skönt. mannen går en smula fortare än mig så för mig blev det en rejäl powerwalk... Känes härligt efter tårta & drinkar!

Idag känner jag mig bara litelite tung i huvudet & utvilad. Har pratat med syster & allt går bra där hemma hon hade väckt Alice 8.20 & de hade inte hört ett pip på hela natten så det känns bra i mammahjärtat, vi ska nu göra oss i ordning & hämta hem lillskruttan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0