Alice & SparGrisen


Mitt lockiga yrväder under stor koncentration

Imorse ägnade Alice all sin koncentration på att fylla sin Spargris hon fått med små mynt! Sötnosen! MMSade bilden till hennes farmor & skrev att hon snart var lika rik som farfar, men farfar hälsade att då borde "bössan" vara väldigt stor & att han nog måste hjälpa till lite.. hihi..

Idag har vi städat här hemma så det går att "andas" igen & så har vi varit ute en sväng på tomten. Trots att det varit sol hela dagen har jag inte känt någon större lust att vara ute. Vissa dagar är bara innedagar, men så får jag så dåligt samvete så vi gick ut 1 timme tillslut medan maten puttrade i ugnen & mannen väntades hem. Den senare kom hem i bra tid trots att det haft värsta dagen på hela sommaren, men han är desto tröttare. Nu ligger han i sängen (efter tandborstiningen)  & äter äpple i tron om att äpplen är nyttiga & inte kan orsaka karies - *hmf* säger dottern till en tandsköterska!

För er som är gottegrisar som VILL hålla igen men ändå måste ha något gott att knapra på ibland så måste jag rekommendera Kanelknäcke supergott! Känns som att äta en kanelbulle, fast nyttigare, 60kcal per skiva! Perfekt fika både eftermiddag som kväll om ni frågar Gottegrisen själv....

Ska krypa ner med en oläst nyss upphittad Glamour som "någon" förflyttat till toaletten utan min vetskap & läst där. Håller även på med Mari Jungstedts böcker både jag & mannen, köpte alla under semestern.

Kommentarer
Postat av: Tess

Kul att du hittade nya bloggen! Jag har börjat svara på alla kommentarer, so you know=) Det var mycket enklare att göra det på wordpress.

Fina bilder på Alice. Hon är snart en rik, rik liten tjej. Speciellt om farfar sponsrar;)

Tänk om man hade vetat om det där med kanelknäcket tidigare då butiken var öppen. Nu sitter jag med jordens sockersug och absolut inget att snaska på.

Kram

2009-07-13 @ 22:28:31
Postat av: Pernilla

mm kanelknäcke är ju så gott.

Extra gott blir det med tunna skivor äpple på. :-)

Ha en bra dag!

2009-07-14 @ 09:11:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0