Bullar, kläder & jogging!

Tess: Haha slänga katalogen, snyggt försök! =)Visst är den fin! Är en till i katalogen som oxå är skitsnygg men hittade den inte online, kanske kommer den med snart, ska hålla utkik så du kan fall in love i fler =)

Svinto: Måste kolla in den rödrutiga... Jag bor oxå i leggings, men de går att byta ut mot tjocka strumpbyxor även till hösten, har ju bott i klänning sen jag fick Alice pga av stygn & hängmage... Får se om jag kan åla i min stackars kropp i ett par jeans till hösten jag med...

Tina: De är skitsnygga, MEN jag vet inte om jag ska beställa dem, de känns lite för party för mitt liv just nu, synd att ha så snygga skor endast stående i garderoben, eller det kanske inte är så fel??? de skulle ju sitta fint i min mjukglassrosa walk in closet...

Madde: Snyggt jobbat tjejen! Strandjogging låter ju UNDERBART! Keep on the good work & ha en UNDERBAR resa! =) & berätta hur du haft det när du kommer tillbaka!

Camilla: Jag blir alltid kär när jag går in där... Livsfarligt... & dyrt... men nu var det länge sen jag vågade mig in, just det här paret finns i ROSA oxå... *suuuuuuck* jag VILL haaaa!!



mammas lilla stora tjej!

Idag har Alice och jag hunnit med strålande mycket. Som vanligt började dagen med en skööön morgonwalk. & efter frukost så blev det bibblan & stan. Tog inte med någon vagn. Vi skulle bara in på H&M och ta bort en sån där färgplupp som de glömt ta bort när jag handlade Alice t.-shirt. Så Alice fick GÅ på stan med sin mamma. Gick förvånandsvärt bra faktiskt. Fick säga åt henne på skarpen först att hålla sin mamma i handen, men på torget kunde hon springa fritt, så länge hon orkade. Sen åkte vi till ett mindre ICA som mannen sett hade extrapris på Ryggbiff, så där blev dagens handling. Träffade en babysångskompis & Alice fick en banan som hon till min förvåning slukade. Misstänkte att det inte skulle slinka ner någon lunch istället men jodå en stor portion makaroner med ost & skinksås gick ner det med...

När Alice vaknade så bakade vi kanelbullar.Degen hade fått jäsa medan hon sov & var stor & fluffig. Bullarna vinner nog inga priser i snygghet men goda blev de... Vi passade på att dammsuga hela huset efter bullbaket & njöt sedan av varma nygräddae bullar på altanen.

När mannen kom hem stack jag ut & joggade. dagens tur var jobbig från start kände mig stum i benen & hittade inte rätta flåset. Men jag tog mig mot slutet & framförallt JAG GJORDE DET! Jag fixade rundan ändå! Summerade efteråt att: Ja jag har GÅTT väldigt mkt de senaste dagarna. Jag har störtflod mellan bena. Jag sprang på en kanelbulle i magen, vilket inte är det bästa joggingmålet.... MEN framförallt så känns det så himla skönt när man kommer hem! Till färdigdukat bord & fick njuta av Kyckling Fajitas & ett glas rött! Nice!

Dagens meny:

Frukost: Vaniljyoghurt, granola, gojibär, multigrain, minilätta & ost
Lunch: WW Moussaka
Fika: nybakt kanelnbulla & te
Kvällsmat: Kyckling fajitas + 1 glas rött!
Kvällsfika: te & på sin höjd en bit mörk choklad, känne rmig proppmätt!!

Dagens motion: 65 min walk, 30 min jogging




Kommentarer
Postat av: Camilla

I rosa med.... farligt! =)

2009-07-24 @ 20:11:40
URL: http://baalance.blogspot.com
Postat av: camilla

Måste bara visa dig vilka jag blev kär i: http://www.bianco.com/collections/product_description.html?articleno=34-42262-10&sid=44972cc0734856ac537ba1762abd637e

2009-07-24 @ 20:14:13
Postat av: Camilla

Nu verkar jag ju vara en galen sko-person haha, men var inne på Bianco idag igen, såg även då de som du lade upp bild på. De var supersnygga i verkligheten med!

2009-07-25 @ 21:55:35
URL: http://baalance.blogspot.com
Postat av: Tess

vafan, du kan inte klandra mig som försökte;)

Inte för att det är ngn större hjälp då jag har typ 2 H&M per kvm där jag bor;)

Vad duktig du är som joggar, jag ska ta tag i min vikt under nästa vecka.

Kram

2009-07-25 @ 22:57:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0