Bus med jämngammal kompis

Idag fick vi ÄNTLIGEN till en däjt med S & N. Förut har alltid Alice & N haft så olika sovtider att vi inte riktigt fått till det. men igår möttes vi på ICA, bestämde däjt & idag gick Alice & jag dit. De bor jättenära så det är synd att vi inte träffas mer. Barnen fann snabbt varandra. Kramades & pussades, en och annan knuff & nypning oxå men mest kramar. De följdes åt & lekte riktigt bra ihop -roligt!


En badbalja rymmer två....


N & S


Tripptrappen rymmer oxå två om man pressar lite...

S & jag han avhandla tiden som gått sen sist & lite annat mammaprat & framtid & känslor osv. Riktigt mysigt! Vi fick fika & sen var det dags att knalla hemåt för det var dags för n att sova & Alice att äta lunch och sen sova.

På eftermiddagen har vi haft pysseldag. Först åkte vi till leksaksaffären och handlade present inför morgondagens kalas. Alice fick ett pussel & en Telietubbis dvd. Sen handlade vi lite på Willys och så åkte vi hem. Tog en fika på altanen, Alice fick prova en sån där festisSmothie för 1 åringar. Den slurka hon halva iallafall resten hällde hon ut från altanen till köket under ett obevakat ögonblick.... Så då satte jag fart & städade, har plockat & plockat, rensat & rensat, dammsugit & dammat, torkat & torkat. Sååååå skönt när det är klart!

Dagens meny:

Frukost: vaniljyoghurt med Granola, gojibär, ½ rågrut med minilätta & ost
Lunch: Köttfärssoppa, 2 rågrut med minilätta & ost
Fika: 2 kanelknäcke, 1 kiwi + te
Kvällsmat: Kyckling Korma ur WW-boken med basmatiris
Kvällsfika: 2 kaneltäcke med ett ½ tunt skivat äpple & kanel!

Om 30 min ska jag ut å jogga! Heja heja heja!!

Kommentarer
Postat av: Madde

Åh nhea jag måste bara tacka dig. För idag åkte jag iväg och köpte mig ett par joggingskor, efter att ha läst ditt inlägg om "tankar om jogging" eller va de nu hette så blev jag så peppad på att också börja springa igen. Hade en bra kondition när jag spela fotboll men nu tappat den tyvärr.. Så idag efter köpet av skor gick jag först ut och gick med en kompis i 85min sen blev de en spring runda på 20min. Åhh gud va jag njuter här framför tvn nu! SÅ a jag vill bara tacka dig för att du delar med dig av dina tränings pass på de viset fick du fart på mig ordentligt. :) Hoppas dagens runda gick bra!!Kram

2009-07-20 @ 19:48:55
URL: http://linkan88.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0