Det smittar BRA!

Madde: Tusen tack för din underbara kommentar! Vad glad jag blev! Vad kul att du hittade inspirationen, gjorde ett kap (skorna) & kickstartade! Go on girl! Kan jag så kan du! Fortsätt skriva hur det går för dig!

Så därför tänkte jag skriva lite mer Joggingtankar....

Idag när jag var ute så gick det så himlans lätt, jag sprang i bra fart & inte förrän sista kilometern började jag frusta & tycka att det började bli lite jobbigt! Kan ni tänka er, för ett par veckor sedan sprang jag inte hela sträckan för jag orkade inte. Idag funderade jag efter halva sträckan om jag ska hitta en slinga som är 5km och springa den en gång i veckan. Om jag sagt det för bara 3 veckor sedan hade jag nog fnissat & suckat för mig själv. Tänk jaja in my dreams! Idag är den tanken fullt möjlig!

Precis som Madde gjort dvs köpt nya skor, är en utmärkt start. Jag startade om med nya shoes, dels är jag för snål för att låta dem samla damm på skohyllan, dels så märker man vilken FÄRSKVARA joggingskor är. Sprang med mina gamla i förrgår, sista kilometern kände jag av en gammal knäskada sen gymnastiktiden, idag med nya shoesen var den känningen som bortblåst! Så himla nice!

I dag började jag läsa Mari Jungstedts 5:e bok I denna ljuva sommartid. Den började med en joggande man, han hade bytt alkoholen mt jogging. Dvs bytt beroende, jogging är beroende framkallande, men en sund drog i mina ögon!

För er som vill ha mer inspiration, kolla hur lång sträcka ni springer (går att pricka in via karta), få tips om tävlingar mm, kika in på Jogg.se

Mitt mål för året är att orka springa 5 km, vilket jag VET att jag klarar med lite draghjälp. Nu vill jag klara det själv. En JOGGINGDRÖM jag har är att klara springa MILEN, men det får ta den tid det tar! Nu vill jag jogga för att jag tycker det är roligt, skönt att låta tankarna flyga & för att jag mår BRA utav det! Inte bara konditionen har blivit bättre, vågen tickar sakta men säkert nedåt & framförallt så drar HUDEN ihop sig, mitt mammamagehäng nedanför troskanten har minskat REJÄLT redan! Bara DET är en sporre nog så stor!


Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilket härligt inlägg! Jag vet att du kommer att fixa dina mål och joggingdröm! Kram

2009-07-21 @ 09:12:48
URL: http://baalance.blogspot.com
Postat av: Somris

Nu har jag registrerat mig och gjort upp min egen nybörjar slinga. 3km blev den fram och tillbaka, blir nog en perfekt start för mig.

Nu ska jag bara iväg och köpa joggingskor när lönen kommer - sen blir det start dags för mig!

Ska prova att gå den idag med Viktor tänkte jag. =)

KRAMIS

2009-07-21 @ 10:16:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0