En Bus & Gnäll dag med babysångsgänget

Somris: Det var inte jag som skrev:
 "Nu har jag registrerat mig och gjort upp min egen nybörjar slinga. 3km blev den fram och tillbaka, blir nog en perfekt start för mig.
Nu ska jag bara iväg och köpa joggingskor när lönen kommer - sen blir det start dags för mig!
Ska prova att gå den idag med Viktor tänkte jag. =)
KRAMIS "
För ett par dagar sedan. Men med din nya inställning "jag tänker INTE betala så mycket för ett par springskor som jag inte vet om jag kommer använda" så förstår jag att det inte blivit några skor. Du ska ha väldansTUR om du hitta ett par BRA skor som passar både din fot och din kropp för så lite pengar. Kanske lugna sig och spara ihop lite mer pengar eller fundera igen om det är verkligen är JOGGA du VILL?! Varför inte PROVA att ge dig ut i ett par gamla skor, känna efter OM det är något för dig som du VILL satsa på? Huvudsaken är väl att komma igång. Skor är A & O när man joggar, att springa i dåliga skor går både sämre och sliter mer på knä, höfter & rygg. Ett par bra skor är en investering de går utmärkt att GÅ i dem, cykla i dem OCH använda dem till vardags oxå. Ett par BRA skor ger Jogging glädje! Mitt tips för sugna Nyjoggare är att åka till en bra Sportbutik med kunnig peronal som kan se på kropp och fot vad man behöver för typ av sko, det finns en uppsjö av både modeller & prisklasser, man behöver inte köpa det dyraste finns bra skor från 800:- oxå , men man ska hitta en sko om är optimal för en själv.

Svintoflickan: Haha, ja det är mest mage, men det finns något som kallas ARSEL oxå som är påtok för big om du frågar alla mina jeans i garderoben. Det är konstigt det där med att aldrig vara nöjd, men jag kände mig nöjd vid 53kg & jag hoppas jag blir det igen. Konstigt att man många gåner minns vad man vägde just då, tex 53kg när du gifte dig & jag 63kg när jag åkte till England 55kg när jag kom hem...

Om någon är intresserad av att räkna ut sitt BMI så finns ett lätt sätt att göra det här:

Viktklubb 

Idag vaknade jag 7 & Alice 8. Passade på att läsa lite till i min bok. Ömsom skrattar, skäms, känner igen mig & får "aha" tankar. När Alice & jag gjort oss i ordning åkte vi hem till S & O från babysångsgruppen, där var även A & A. Där blev det en massa prat, fika, bus, lek & lite gnäll. Två trötta barn idag & en Alice som mest såg fundersamt ut när de andra gnällde. När S dukade fram en nybakt Tuppkaka med nyplockade hallon och skiktat florsocker hade inte jag karaktär att säga "Nej tack jag förösker gå ner i vikt" så jag tog en liten liten bit, hoppade över glassen & bäljde i mig en stor kopp te. Känner mig rätt nöjd ändå & det fick ändå plats i min kaloriberäkning med dagens planerade mat.


S & O

A

Alice

Dagens meny:

Frukost: 2 dl Lätt Vaniljyoghurt med ½ dl Granola, 10g gojibär, 1 Rågrut, minilätta & ost
Fika: Tuppkaka & te
Lunch: Köttfärssoppa med 2 rågrut, minilätta & ost
Fika: 2 kanelknäcke, 1 gul kiwi
Kvällsmat: Biffwook a´la Viktväktarna, 100g kokt Couscous
Kvällsfika: 2 kanelknäcke, ½ skivat äpple, kanel & Chaite
= 1300kcal

Dagens motion: 30 min Jogging
= -295 kcal

Kommentarer
Postat av: Somris

Jag har varit runt i 5 olika affärer (2 sportaffärer) idag utan att hitta några springskor under 800:- och för mig känns det för mycket eftersom jag vet att jag provat springning 5ggr förut och inte alls gillat det.

Ska gå till en affär till som jag vet kan ha springskor, om jag inte hittar där så får jag prova med mina gamla joggingskor igen bara för att se OM det går att hitta flytet för mig som alltid hatat att springa. Om det fungerar, då är jag beredd att betala 800:- för ett par joggingskor.

Jag återkommer i min blogg när jag sätter fart och hur det känns!

2009-07-30 @ 19:25:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0