En kratta & te...

Anna: Yes box det var i din hemstad jag shoppade loss! Synd att vi inte sprang på varann! Pratade med "bossen" idag hon hade "glömt" skriva mitt anställningsavtal.. Not supriced!

SandraW: Jag är bara 157 cm lång eller kort vilket gör att något som kan låta som få kilon blir alldeles för många på min lilla kropp, jag har BMI på gränsen till övervikt idag... Vad kul att du testat Chailatte. Vi har en inbyggd kaffemaskin i vårat kök från Miele, en nespressomaskin, kostar runt 13000:-, men det finns mängder av kaffemaskiner ute i handeln till bra priser som man kan ställa på bänken, någon av er andra som har någon att rekomendera??? Jag använder bara vår maskin för att skumma mjölk, men mannen dricker espresso & kaffe, går även att få hett vatten, men jag tycker det är godare med kokande vatten från vattenkokaren. Te ska vara hett!

Somris: fint du hade shoppat idag igen. Har du hittat några springskor än? Har inte fått någe svar på mitt inlägg längre ner om det?!

Eftermiddagen blev lugn. Alice & jag gick ut en sväng, jag krattade undan det värsta gräset efter klippningen. Alice badade i sin pool. Sen fikade vi på altanen. När vi kom in & skulle fixa maten så hade vi inga ägg så det blev en snabbis till lilla ICA. Passade på att handla till Pappas tårta jag lovat göra till på lördag. Har tänkt mig en sockerkaksbotten med egengjord hallon & chokladmousse på & så färska hallon on the top! Hoppas den blir både lika fin & god som jag tänkt mig! När mannen kommit hem & vi ätit gick hela familjen ut en stund igen. Mannen spikade takpapp på Friggboden. Alice & jag roade oss med olika gymnastik övningar, hon älskar när jag hjular eller gör kullerbyttor & försöker modigt att göra själv. ett tag liknade det Rytmisk gymnastik ute på gräset då hon varierade mellan att springa runt med en boll och ett gäng plastremsor (från mannens takpapp) som jag knytit ihop och som fladdrade så roligt bakom henne när hon sprang. *Sötnos* Hon härmar så fantastiskt mycket just nu, både rörelser, ord & miner. Jag har lärt henne grimasera så hon ser ut som en gammal tant utan tänder hahha, så söt. & man får passa sig hur man beter sig, igår stod jag och lyfte benen när jag smörjde in mig i badrummet, tror ni inte lilltrollet förösker göra likadant?!

Alice Farmor & Farfar har kommit hem från hunnebostrand nu och det längtar massor efter henne. Så de ska hämta henn på fredag & så åke rvi dit och grillar & sover kvar på lördag. Har just nu n lång lista på saker jag ska unna mig på Fredg: Måla tångalarna a´la Fransk manikyr EFTER ett långt och bubbligt fotbad. Färga håret & ögonbrynen. Sträckläsa alla veckans nya veckotidningar i soffan med ett glas cola Zero. Och så vill mannen ut & plocka svamp av alla saker efter jobbet på fredag, vi har ju inga mat&sovtider att passa så det får väl bli det då =)

Har tittat på Bacholerette. Blir förundrad över hur bra de framställer killarna, man blir ju kär i hela bunten till och med Jesse som inte är min smak ALLS. Väntar med spänning på fortsättningen.

Har börjat läsa Charlotte Flinkenbergs Viktiga Boken -från sockerråtta till storlek 38, -igen! Älskar dne boken, alltid är det väl någe nytt tips jag kan snappa upp. Den var en start för mig förra gången jag gick ner från 61 till 53 kg & som jag då lyckades hålla och trivdes bra med tills jag blev gravid (dvs i ca 1½ år). Idag har jag gått runt med ett stort sötsug, men jag har hållt mig ifrån allt som lockar & borstade tänderna illa kvickt ikväll. Ett tips jag brukar köra med är "Om jag fortfarande är sugen om precis en timme, då FÅR jag" oftast har man hittat på något annat, fått bättre karaktär eller motståndskraft tills den där timmen har gått och just ordet FÅR brukar underlätta för mig. inget är förbjudet, men är det värt det???Oftast inte!



Kommentarer
Postat av: svintoflickan

å så kul att se bilder från dej o på olika kilon osv..

alltså de är ju eg bara magen tycker jag som man ser att de är annorlunda liksom:-)

å 7 kg låter mkt.

men oavsett så blir du fin!

låter bra att ha en målvikt dock.

men minska den inte !!!



jag är 163...å jag väger mellan 68-69...eg vill jag absolut ned till 63....

när jag gifte mej vägde jag 53....

hmm...så förstår du de är lite jobbigt se gamla kortpå sig själv..

å fatta då tyckte man att man var tjock o ful o allt vad de var..skratt...

vad är jag då nu.



kul me lite shoping.nu ska jag duscha o sova..klockan är ju alltför sent....



kram på dej !!!!

2009-07-30 @ 00:53:51
Postat av: Somris

Du visar henne inte lite handvolter då när du ändå är igång!? ;-)



Jaaaa, vad du tjaaaaaaaaaatar!!!

Jag var inne på Stadium igår och tittade på springskor, men de hade inga som låg under 800:- och jag tänker INTE betala så mycket för ett par springskor som jag inte vet om jag kommer använda.

Runt 300-400:- har jag tänkt lägga, så jag letar vidare.

2009-07-30 @ 09:49:07
Postat av: Anna

Bossen har väl även glömt min avtackning som hon pratade om när jag sa upp mig "på rikitgt".

Inte förvånad över det heller... Du har väl inte blivit avtackad för din första period??



När börjar du jobba?



Synd att jag inte sprang ifatt dig, men jag var så osäker om det verkligen var du.



Trevlig helg



Kram kram

2009-08-01 @ 10:40:58
URL: http://majsanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0