GåendeDag


Friggeboden!

Vindruvstjuven!

Idag är en sån där dag då jag helst hade velat ligga i soffan & plöja igenom en hel hög fräscha veckotidningar samtidigt som jag sörplade ett glas iskallt Cola Zero med en skiva citron i. Men så blev icke fallet. Alice ville inte dega idag. Vi tog den vanliga morgonwalken på 45 min. Åkte till Ica & handlade. Alice somnade som en stock 12.30 & sov till 14. Hon har gnällt ett par nätter nu & när hon gnällde redan 6.50 i morse lät jag henne gnälla en stund & vips hade hon somnat om & fick väckas 8.15. Tror att hon drömmer för när man kommer upp till henne sover hon alltid,. fast som pippi med fötterna på kudden, så jag brukar bara vända på henne & stoppa om henne så sover hon vidare.

När Alice vaknat eferr middagsvilan började hon med en praktvurpa nerför sängen. Efter den så funderade jag på om vi skulel gå ut en stund. Orkade inte. Åka & handla nya uteblommor. Orkade inte. Så i ren tristess tröck jag bokstavligen i mig 6 st ballerinakex. Det var vad som fans kvar i paketet. Så himla onödigt det 6:e var inte ens gott. 30 min kvar till vanliga fikat, småsugen i magen & Så jag fick värsta ångesten efteråt, övervägde en spya men kom på att det var ännu sjukare än själva tröckeriet. Så det blev en walk till istället. 60 min walk. har då förbränt 225 av de 390 ballerinakalorierna jag satte i mig. Kände mig så himla besviken på mig själv. Det har gått så bra med viktklubben i 2½ vecka & det kändes som att snubbla på startlinjen IGEN.  Men efter kvällens gräsklippningen är ballerinorna förbrända & min ångest mildrad.

Dagens meny:

Frukost: Vaniljyoghurt, granola, gojibär, multigrain, minilätta & ost
Lunch: WW Lasagne
Fika: 6 ballerinakex
Kvällsmat: Dragonkyckling med pasta a´la Weight Watchers
Kvällsfika: 1 kiwi & en stor kopp Chaite
= 1392kcal

Dagens motion: 45+20+60 min walk, 30 min gräsklippning (om vädret tillåter)
= minus 598kcal

Dagens vägning visar totalt:
 -1,6kg

Kommentarer
Postat av: Gisela

Tycker du är duktig ändå :)

2009-07-27 @ 18:44:26
URL: http://gisellas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det tycker jag med, tycker du är alldeles för hård mot dig själv ibland. Du är inte mer än mänsklig och vi har alla våra dåliga dagar. kram

2009-07-27 @ 20:07:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0