Grannar & Q-besök med lillskrutt

Madde:Å vad härligt!! Bra kämpat! Visst är det inte så svårt som det känns när man ligger hemma i tvsoffan och bara tänker tanken på de där kilometrarna... Hihi gillar ditt mantra Kan Nhea kan jag! Det gäller att hitta en balans, en distans som ger lite utmaning men inte är för svår, men inte för lätt heller. Jag har funderat på att öka distansen, men lugnar mig ett tag, vill inte sätta upp för stora mål & riskera att tröttna för att det går pissigt! Samtidigt vill jag ju springa mina 30 min kanske ska göra som min svåger sa: spring på tid istället & se hur långt du kommer..... Just nu njuter jag så mkt av min jogging. Kroppen mår bra & knoppen med! Heja hej heja!

Slog upp blogg.se & fick syn på Marie Serneholt, ja jag ÄR jävligt avis på att hon fångat Måns även fast jag vet att han skulle älska mig mer bara vi träffades ;-). men jösses vad smal människan (marie) är! Magen buktar ju inåt, hon måste hålla andan! Eller nåt... Hon kanske bara äter hälsosamt & tränar mkt? Joggar kanske? Vänta du bara - om ett par månader har jag joggat ifrån dig ;-)

Igår gick Alice & jag över till grannarna som var ute & lekte. De har till Alice stora förtjusning en studsmatta så hon fick "boppa" av sig lite. & som hon hoppade! Sen "råkade" hon gå in så jag följde efter & tittade lite hur de har det inne, rätt kul. Synd bara att grannen förväxlat mitt & Alice namn och ropade mitt namn när hon menade Alice, aja shit the same.

Jogginturen gick kanon. Börjar få upp BRA fart nu, känns skönt, bara koflås sista hundra metrarna, kan till och me dmöta folk utan att de tittar medlidsamt på mig & undrar när jag ska säcka ihop. Andra joggare har till och med börjat hälsa, kan nog ställa in mig i ledet som en riktig joggare nu =).

Idag har jag & Alice varit hos min Q. Ingen hit att gå dit med ett yrväder. Det blev en smula mer fokus på Alice än samtalet om man säger så. men jag hade inte så mkt jg ville avhandla, känne rmig rätt lätt till sinnet efter allt ändå. härligt utvilad & positiv. Vi stannade inte tiden ut. Alice hälsade på ALLA vi mötte i sjukhuskorridoren & sen åkte vi ner på stan en sväng. Köpte två små t-shirtar till Alice & en kalender till mig. Visst jag får en på jobbet men jag behöver en NU & då kan man ju få en lite snyggare oxå =)

är halvtaskigt väder, sugen på att baka några småkakor med risk för att jag sätter i mig halva smeten, varför är kaksmet godare än själva kakorna????, men även på att ta en walk eftersom det inte blev någon i morse... Hm.. kanske hinner vi båda???

Har fått megamunsår under läppen. Solen igår? Eller mensblåsa? Hm... aj gör det iallafall!

H&M katalogen har jag inte hunnit med än, ikväll kanske. Igår var jag ju tvungen att titta på bacholerette, Graham är ju så mysig, blir oxå som en fnissig tonåring när han visas i rutan, fast jag tror bara han är en player tyvärr...

Dagens meny:

Frukost: 2 dl lätt vaniljyoghurt, ½ dl granola, 1 msk gojibär, 1 multigrain med miniätta & ost
Lunch: WW Pizza Hawaii, helt ok, trodde den skulle vara miniliten men det vr perfekt size
Fika: Hm.. kanelknäcke eller ½ Nutrilette Bar + te
Kvällsmat: Köttbullar i mustig tomatsås med Bulgur
Kvällsfika: 2 kanelknäcke med ½ skivat äpple + Chaite

dagens motion: än så länge bara 20 min walk...

Uppdatering: 60 min walk till blev det såååå skönt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0