Hemma hos Sommartjejen

Så sitter jag med en RIKTIG dator i mitt knä, blir kortfattat från mobilen.
Igår efter morgonens besked om mammas fot så knallade vi ner till stranden. Vi har börjat ta med lunchmacka så vi kan äta där och Alice sova i skuggan medan vi solar & läser, när hon vaknat äter vi lite glass eller melonskivor så knallar vi hemåt när värmen blir för mycket. Igår satt vi på Alice armpuffar & så gick vi längre ut i vattnet hon bottnade men hade vatten till armhålorna, så vips så låg hon där och flöt med foppatofflorna som flytkorkar efter sig så himla söt. Smaka på vattnet är favoiten, salt och gott i värmen.

Jag har lyckats doppa mig två gånger. Igår var det ok ca 18-19 grader. Men 17 grader som vi haft det är rysligt kallt.

Helgens besök gick superbra. Barnen kom så bra överens Alice föll som en fura för E´s blonda hår & blåa stora ögon. Hon både kramade & pussade & han njöt av uppmärksamheten. Har inte sett Alice dorekt leka med någon så som hon & E gjorde de höll ihop. Satt bredvid varann, delade på leksakerna & vips for de in i ett sovrum 6 PANG smälldes dörren igen & så satt de där tillsammasn & tömde E´s skötväska. Min vän fick detta bus på film! =)

Fredagskvällen hade E lite svårt att komma till ro & hans pappa var ute med honom 2 gånger i vagnen & hans mamma fick vagga honom tillslut i famnen vid 24 & så somnade han äntligen. Men lördagen fick vi alla mysa på altanen med efterrätt & te/kaffe & lite likör/konjak. Jag gick & la mig vid midnatt men grabbarna kom nog inte in förrän vid 1.30.

Söndagen blev en riktig slödag & i måndags åkte vi till BohusMalmön.

Idag trotsade vi Viktors feber & är nu här för att fira hans 2 års dag!! Vi har blivit bjudna på lunch vips satt Alice med kläder och blöja på & plaskade i poolen..... Jag & syster tog en promenad med barnen så Alice fick sova. Nu sover hon sött & nyss stack Viktor & hans pappa ut en stund...

Har ca 1 vecka kvar härnere, i helgen kommer vänner & hälsar på.

Kommentarer
Postat av: Somris

Tack för att ni kom - såååååååååååå mysigt!!!!!!!

2009-07-01 @ 17:59:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0