Joggingtankar

...har om mål att springa varannan kväll, kör min 3,7 km runda går första 100 m & sista 100m som uppvärmning & nedvarvning. & vägrar bryta, i söndags HADE jag kunnat skylla på bakfylla, men nix hellre en taskig springrunda än ingen alls. Idag hade jag kunnat skylla på att det varit fullt upp hela dagen & vi kom hem sent, men nix pix! Att jogga är en belöning jag ger mig själv!

...har kommit på att det är riktigt skönt att springa, kanske inte varje minut undertiden, men framförallt efteråt. Vissa stunder är jag kräkfärdig, beredd att ge upp, men vetskapen om att jag KAN tar mig runt. Stundtals tycker jag att det är riktigt roligt, när man får flow, känner att man kan dra nytta av nedförsbackarna, hitta ny energi, kunna fortsätta lite till fast det känns som maten i magen är påväg upp samtidigts om lungorna.

... att bearbeta dagen under turen, idag komponerade jag blogginlägg i huvudet, i förrgår ett mail till mamma. Att prata med sig själv inne i huvudet,  ger fokus på något annat än "hur jäkla trött jag är & hur joggigt det är"...

...att veta att jag faktiskt fixar 5 km på en helt ok tid känns som en sporre & trygghet. Då är 3,5 km en piece of cake får jag peppa mig med.

... att jag lagt om fokus lite, att jag tillåter mig att flåsa frisk, skiter i om någon hör att jag låter som en halv frustande kossa. Att svetten strilar ner mellan brösten eller att det stundtals går skitsakta eller ser ut som jag mer masar mig fram mer än jag springer, huvudsaken är att jag faktiskt springer hela vägen runt!!

... att jag inte ger mig ut på tom mage, utan 1 timme efter eftermiddagsfikat (helger) eller 1 timme efter middagen (vardagar) även om det idag bara blev 30 min & därmed kändes lite tyngre så vet jag att energi finns både under & efter...

...att jag har supersköna skor som underlättar, inte ger mig ont någonstanns, inte känns stumma utan lätta -joggingskor är verkligen en färskvara!!

Dagens meny:
Frukost: Vaniljyoghurt med Granola, gojibär, ½ rågkuse me dminilätta & ost
Fika: te & en liten sockerkaksbit
Lunch: Färskpotatis,.skinka & legym, riven morot
Fika: en liten bit kladdkaka med glass, 1 singoalla lakrits, 1 ballerina choko + te
Kvällsmat: Köttbullar & fullkornspasta
Kvällsfika: 1 kanelknäcke med skivat äpple & kanel +te

Dagens motion: Jogging 30 min

Dagens tips:

För er med tröga magar som tröttnat på Lactulos, linfrön & psylliumfrön eller katrinplomon i filen...



Finns på Hälsokosten för lite mer än 100:_ per paket, man tar 1 tärning per kväll, smakar torkad frukt & dagen efter när man börjar röra sig har man inte det minsta problem att göra sin morgontoalett!!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vilka härliga tankar om löpningen! Jag tycker att det känns som lite "mini-terapi" i skallen ibland, därför springer jag hellre utan musik, och med mina egna tankar istället, så skönt =) (Ps, jag låter nog med som en frustande kossa hihi men det gör inget =) Den där Frukt & Fiber ska jag absolut testa! kram

2009-07-16 @ 22:51:42
URL: http://baalance.blogspot.com
Postat av: svintoflickan

tack för ni kom idag!!!

hoppas de är ok jag haft in nån bild i min blogg på er annars tar jag förstås bort den.

måste sova men kraaaam

2009-07-17 @ 00:49:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0