Mera Mys

Tina: Jag har endast sett Chaite i mataffär, skumma mjölken gör jag separat.  Vet Camilla om det finns något allt-i-ett pack förutom på Café????

Idag har dagen bara gått i myskänsla. Vaknade utsövd 7.20, väckte Alice efter 20 min & hon kvittra glatt som en fågel från start. Vi myste en stund & sen sa hon "Mamma OM" vilket jag fråga om hon menade att jag skulle komma, då nickade hon sött och bestämt & sen gick vi. Det här har hittills varit en dag då allt bara flyter, morgonwalken gick galant, frukosten fick jag njuta medan Alice pysslade bredvid. Rätt som det var kom hon farandes på sin BobbyCar - den som hon bara suttit med fötterna uppe på och velat bli skjutsad på -tills hon såg Viktors framfart genom huset & nu gör hon likadant till och med svänga kan hon-iallafall ibland =) Faschinerande hur mycket barn lär av varann.

Vi har varit & handlat lite fredagsmys, var tänkt att bli en snabb handling och framförallt inte så dyr, 30 min & 900:-, men så fick vi hem Oxfilé till extrapris 199:-/kg & färsk Röding som ska grillas ikväll... Alice hälsar på allt och alla i hela affären, nu kan hon även säga Hejdå & så vinkar hon. Efter lunchen myste vi en stund sen kom vi gemensamt överens om att det var dags att byta blöja och sen dags att åka vagn & vips så somna hon i vagnen fortare än kvickt & sover än...

Har fått fler fina bilder från Svintoflickan (helt ok att du sätter ut bilderna inne hos dig, tack för att du frågar!)

Guldlock...

Alice & Leah
AliceMor & dotter full av choklad
Jag Undrar vad Somris gör, snyter sig? Håller på att pinka på sig?Eller bara fnissar åt sin mans utlägg???Hihi skön bild Svintoflickan! =)

Kommentarer
Postat av: Anna

Det finns en svar till dig på familjeliv, om du inte sett det.



Hoppas att allt är bra med dig.



Kram

2009-07-17 @ 16:04:27
URL: http://majsanna.blogg.se/
Postat av: Somris

Det var ju berättelsen om katten som hoppade in i din bil!! =)

Vad roligt att Viktor inte lärde henne massa bus bara utan även lite bra grejor - som att köra bobbycar. Det är livsnödvändigt för en liten trollunge som Alice!!! kram

2009-07-17 @ 21:20:29
Postat av: Camilla

Fina bilder på er! Har bara sett vanligt chaite i affär och sen den chaiblandningen jag köpte på Espresso House.. Kram

2009-07-18 @ 22:22:46
URL: http://baalance.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0