Mysigt rolig Dag

I morse när jag vaknade av klockan 7.15 (somnat om efter mannen åkt igen, yippi) hade jag 2 klumpar i magen. Nr 1) bestod av hur det skulle kännas att träffa & se mamam igen efter 1 månad. Klump 2) Alice åksjuka. MEN dagen har gått så himla bra, visst var det smärtsamt att se mamma, ittandes i sin elrulle med droppställning (mat) bredvid, ena benet i gips, det andra mer likt ett fågelben då hon tappat otroligt med muskler. Hon dreglar betydligt mer, hon ser "sjukare" ut, ansiktsuttryck, kroppsspråk mm. Men samtidigt var det skönt att den bild jag målat med hjälp av andras iaktagelser angående hennes hjälpbehov blev betydligt mindre genom att se henne. Hon KAN & gör gör betydligt me rän jag föreställt mig. Det totala kaos jag föreställt mig var bara ett  kaos.

Jag skulle vilja ge min syster Sommartjejen en stor BJÖRNKRAM för att du är så himla duktig med mamma. passar upp, vet hur hon vill ha det, hjälper henne & är lyhörd!!! OCH tack för att jag hade så många kort i min kamera när jag kom hem, skönt att bara ställa den på ett bord så vips är den full av bilder =)

Sen har vi (jag & syster) helt underbara barn, de följer varann vart den andre går, Alice kan till och med säga Viktor fast hon säger mer "Dikt -tor"" & har tjatat hela vägen hem & ända tills vällinflaskan åkte in i munnen på henne efter sin Viktor. Som vanligt säger bilder mer än tusen ord:


Förmiddagsfikat...


Uppassad Mormor


Alice & Mormor


Två busungar som lekt i trappen hela förmiddagen men som inte orsakat skrubbsår utan att Alice fixar att gå själv i trappen, både upp & ned!


Hoppas Alice har ärvt Mormors gröna fingrar...

När barnen sovit middag & vi ätit lunch, pratat & slappat lite i solen. Så packade vi ihop oss i bilarna & åkte hem till Svintoflickan med familj. Tusen Tack för att vi fick komma!! Det var så roligt att träffas, se hur ni bor & hur dina barn växt, de är så fina allihopa.




Till Alice stora förtjusning så fanns det ju en studsmatta! Tog inte lång stund innan hon hängde i den med de stora barnen =)

Vi höll på att få med oss katten hem, som tur var såg Sommartjejens man att katten var i bilen så jag fick hämta ut den i bakluckan dit den slingrat sig in. hade varit just snyggt det. Först pussade Alice Svintoflickans största killes mjukis råtta med chokladig mun så han fick bada den ( även om jag erbjöd mig att ta med den hem, tvätta & och skicka på posten hihi) & sen katten hade varit just snyggt att komma hem & ta ut vagnen och där ligger en katt oxå! hoppsan!

Alice klarade bilfärderna bra idag! Hon har varit glad, kanske för att hennes mamma haft konsert i bilen med krokodilsång, Imse vimse, Tummen osv. När vi kom hem hade mannen lagat middagen & det var bara sätta sig vid dukat bord, är jag inte bortskämd med på vardagarna direkt! Skönt!

När mannen badade Alice passade jag på att ge mig ut på kvällens joggingtur! Så då kunde jag njuta av te & kanelknäcke framför tv:n en stund senare!


Kommentarer
Postat av: Somris

Å, tack för björnkramen. Den värmde!

Och korten tog jag med största nöje, de är ju sååå söta våra små gullungar. =)



Nu är vi äntligen hemma igen, känner mig helt slut i kropp o själ. Blir lite gråtig när jag ser mamma på bilderna, misstänker att det kommer komma ikapp mig nu efteråt när jag kommit hem hur mycket hon hade försämrats och hur hennes vardag numera ser ut...

TUUUUSEN TACK iallafall för vår underbara "spa" dag hos dig i tisdags - utan den hade vi aldrig orkat!

Och TUSEN TACK För idag som var hur mysig som helst och inte alls kändes lika tungt med mamma när du var där också. "man är aldrig ensam när man är två"

Blir så himla glad också för att våra trollungar lekte så bra ihop och hade så roligt. Viktor pratade om Alice hela vägen hem nästan, till o med när han låg med vällingflaskan i munnen så mumlade han "Alice"... sötnosar

STOR KRAMIS - saknar dig redan!!!

2009-07-16 @ 22:40:13
Postat av: Camilla

Vilka fina lockar Alice fått i sitt hår. Gulliga bilder =) kram

2009-07-16 @ 22:46:25
URL: http://baalance.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0