PlockDag

Att det alltid ska vara så mycket att plocka med när man komer hem, väskor som ska packas upp, tvätt som ska tvättas, mat som ska inhandlas, post som ska gås igenom. Så detta har tagit hela dagen plus att vi haft besök nästan hela dagen.

Alice Farmor hade saknat sin lilla tjej så hon var här vid 9 i morse lagom då vi åt frukost & sen pysslade hon & Alice tills Alice sov middag. Jag har varit & handlat upp hela ICA kändes det som, jag förstår inte själv hur det gick till när kundvagnen blev så full. Bla köpte jag Granola & Gojibär inspirerad av Camilla. Någon som vet kaloriinnehållet på Granolan? Står inte på påsen tyvärr...

Till fikat kom min syster med man & barn så då blev det full fart på barnen & det skulle fixas fika & lagas mat. Idag bjöd vi på Tandoorikyckling med basmatiris & raijta, sallad med mozarella & nötter. & så köpekakor till fika & kaffe. & så har det pratats & lekts & grejats & hela dagen har det regnat & regnat & regnat.

Mannen har kört ett lass från övervåningen till tippen. Han hade planer på att bygga ihop Friggeboden men det går inte så länge det regnar vet inte när han ska hinna fixa det.

Imorgon tänkte jag åka ner en sväng på stan, är såååå sugen på att köpa nya Springskor & dra ut ut på en tur, har varit alldeles för mycket mat & för lite rörelse på semestern så idag skrevs inköpslistan efter en receptbok från Viktväktarna jag fyndade för 49:- på semestern. Såg ut att vara en fynd med mycket goood & bra mat.

Dagens meny:

Frukost: 1 multigrain med minilätta & ½ grape + te
Lunch: Gulaschssoppa 1 skiva grovt energibröd med minilätta & ost
Fika: 1 minibit tårta från Almondy
Kvällsmat: Tandoorikyckling med basmatiris & raijta a´la WW
Kvällsfika: jordgubbar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0