Sista kvällen på semestern...

Vid lunch var vi framme hos systeryster. Alice sov middag. Vi hoppade studsmatta & åt lunch & fika. Alice vaknade ganska snart, pigg & glad. lekte för fullt & verkade nöjd. Hon älskade deras stora studsmatta, for runt som ett jihu och skratta & levde rövare med håret stående åt alla håll. Syster hade satt hårspänne i hennes hår så hon var så söt så! =)Vid 15 åkte vi därifrån då syster åkt för att planera Möhippa & de väntade gäster vid 17.

Eftersom Alice varit så lugn & snäll hela tiden hos dem kom en eftersläng nu när vi kom hem det har vrålats "Miiiii" som är "min" & det har rivits & slitits & gnällts, men så var hon oxå helt slut efter helgen, så nu sussar hon sött.

Själv gick jag ut & sprang medan mannen & Alice lagade middagen. Gick inte lika bra som i fredags men är ändå störtnöjd att jag tog mig ut, en halvbra gång är bättre än inget alls. & man kan ju inte räkna med alltför mycket dagen efter en 30 års fest...

Idag är sista dagen på vår semester, känns både vemodigt, trist men ändå skönt att vara hemma i vardagen efter allt skoj vi hunnit med. Är supernöjd med våra 3 veckor. Mannen har kombinerat bakfylla & jobbångest idag så honom lär jag inte sakna så mycket imorgon iallafall.

Denna veckan väntar även en hel del skoj, Sommartjejen kommer hit på tisdag, jag ska till Svintoflickan på torsdag ihop med Somris. & så finns det en massa att fixa med både hemma & på stan känns det som. Har dock lite ångest över att jag inte träffat mamam på 1 månad, samtidigt som jag inte vill sätta Alice i bilen hur många gånger som helst denna veckan i och med att hon kräkts 3 gånger i bilen den senaste veckan. Alice och mitt ena mission är att kolla på Apoteket om det finns åksjukepiller/plåster osm hon kan ha. Någon som haft problem med åksjuka barn som har tips & råd?

Pratade med pappa igår (verkar vara halvt kaos där hemma) & han får inte in mamam i någon bil & färdtjänst räcker inte hem till oss, så det blir nog kombinerad Svintoflickanresa & mammabesök på torsdag känns det som.

Dagens meny:

Frukost: 2 rågrut med minilätta & ost(17%), 2 dl vaniljyoghurt, ½ dl granola, 10g gojibär
Lunch: Grönsallad med grillad paprika & lök & stark korv, grovt bröd
Fika: minimal bit jordgubbspaj & te
Kvällsmat: Grillad rostbiff, potatishalvor i ugn, svampsås & grillade grönsaker
Kvällsfika: jordgubbar & te

Dagens motion: Jogging 3,7 km


Kommentarer
Postat av: Somris

Jag har ju gjort om i mitt schema så det blir jättebra om vi först träffas här på torsdagen och sedan åker till mamma och pappa när det är dags för barnen att sova lunch. Blir inte det ganska bra tror du? Svintoflickan är nog trött för hon ska på möhippa på onsdagskvällen - men vi får väl roa oss ltie själva om hon inte orkat masa sig upp ur sängen!! =)

kramis

2009-07-12 @ 21:37:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0