Trädgårdsdag

Det blev en riktig Trädgårdsdag. Mannen har nästan byggt klart Friggeboden, den ser iallafall ut som en liten stuga nu med tak & allt. fattas golv, fönster & dörr & lite takpannor. (Ska fota imorgon) Sen blir det MITT jobb att måla stugan I guess. Har idag fantiserat vad man kan göra på väggarna i stugan. Den ska ju fungera som lekstuga så småningom.

Precis när vi skulle börja grilla kom grannarna ut & började rensa i slänten. Som visserligen ser ut som skrutt eller såg. Så då hade jag ju inte hjärta att låta dem rensa by them self när det är på våran tomt. Så i med hårdhandskarna bara & riva upp en MASSA ogräs. Alice hjälpte oxå till. Sen har vi lagt på markduk trots att vi inte tänkte det från början & den ska väl fyllas med jord så den ser lite snyggare ut, men de ska på semester 1 vecka så det får väl vara markduk ett tag. Vi bidrog med markduk så då får de köpa jorden =).

Det blev hur som helst en sen grillning & därmed en sen joggingtur, sprang när mannen la Alice vid 20 istället men det gick bra det med. Positivt är att det är friskare luft. Minus att det är hundpromenadernas timme, massa hundar som mer eller mindre gillar joggare. & största minuset eller om det är ett plus är att skuggan från solen faller så att ARSLET blir gigantiskt. Jag sprang som en idiot efter den synen -not so nice! Men idag gick det superbra igen, så skönt!!


Kommentarer
Postat av: svintoflickan

hi,hi

din toka..hur kan din lilla rumpa

bli ett stort arsle i skuggan?



kramkram

2009-07-26 @ 22:46:50
URL: http://svintoflickans.blogg.se/
Postat av: kråkmamman

Hej!

Äntligen kom jag på ditt lösen. Sladden till min laddare på min egna dator har pajat så jag kan inte få liv i den. Batteriet är helt urladdat. Jag använder mannens dator och har inte kunnat kika in på din blogg på evigheter. Va sur jag har varit, måste ha missat en massa på denna långa tiden!?

Tack för gratulationen på min blogg. Nu är man trettioett taggare...

Nu ska jag läsa ikapp och se vad för nytt spännande som hänt i ert liv.

/Kråkmamman

2009-07-27 @ 12:09:42
URL: http://alvajohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0