Vilken härlig kväll...

Camilla: Skitsnygga skor du hittat! Är sugen på ett par "burskor"-liknande my self, ska överlägga med mig själv om det ska bli ett par nya partyshoes, har en tjejkväll inplanerad! Är sur för att bianco lagt ner här i stan, måste ta mig iväg på en shoppingrunda i en annan stad... Nästa vecka kanske? Hm...

Tess: Garvar fortfarande tå din slängda katalog... Hittade dock inte den andra klänningen när jag bläddrade igenom för 110:e gången, måste ha drömt den klänningen för den är skitsnygg i min hjärna... Jag har blivit jogging-frälst. Trodde inte det om mig själv, men det gick... Hoppas ett par kilo kan slinka av på köpet. Ska ju snart börja jobba bland smala sportiga unga tjejer igen, kan ju inte komma med pösmage & fläka ut mig i soffan då heller ;-)

Idag har jag haft en riktigt härlig dag & kväll. dagen har mest gått åt till atta fixa & städa. Såg till och med mannen svischa förbi med en dammtrasa, det händer inte alltför ofta tyvärr. Alice & jag har varit på systemet & bunkrat rödtjut, öl & cider & en snabbis på ICA. Sen har et fejats & fixats & idag tyckte jag det var riktigt roligt både att pyssla & laga mat.

Meny:

Grillspett: fläskfilé, ryggbiff, tjockkorv inlindad i bacon, majs, paprika & lök. Örtmarinerad färskpotatis i ugn. Feta & basilikasås. Grönsallad med granatäpple.

Jordgubbspaj med gräddfilstäcke, med härligt mjuk vaniljglass.

Snax: 2 sorters melon, vindruvor & cashewnötter

Våra gäster är ett par vi inte direkt umgåtts speciellt mycket med. Mannen har alltid hävdat att tjejen är skitrolig, men jag har fått ett negativt intryck sedan föe min & mannens tid. Men så när vi var på bröllopet i påskas så fann vi varann tillslut. Riktigt härligt småflummig, naturlig tjej. Vilket visat sig stämma perfekt. Vilken härlig familj. Vi har pratat en massa. Barnen, de har två barn på 2 & 6 år. Har lekt & sparkat boll & åkt Bobby Car så det tjutit om däcken. Det är en härlig syn när 3 barn sitter & hjälps åt att stoppa klossar i en burk. Stämningen har varit lugn, inga skrik eller hårda ord utan mysig helt enkelt. & Alice har suttit i deras knä & både mannen och jag har fått kramar av deras minsta spellevink. Så jag hoppas det blir fler träffar!

Alice orkade hänga med i deras tempo & var vaken tills de åkte vid 22.30, men då var vällingflaskan ett faktum efter att hon blaskat av sig i diskhon i tvättstugan. Hon var smutsig från topp till tå. & nu sover hon sött i sin säng. Idag fick hon smak för vindruvor. Jag hade ställt ett fat på utebordet & mannen fick syn på henne genom vardagsrumsfönstret när hon klättrat upp på en utestol & lirkat sig in under plastfolien & tagit ut en klase vindruvor. Så söt.




Kommentarer
Postat av: svintoflickan

å låter som en härlig dag!!!

va mysigt när man finner nån så o har kul ihop.

här är vi lite sega idag.igen.skratt.

kram

2009-07-26 @ 10:06:06
URL: http://svintoflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0