Äntligen SOOOOL!

Det MÅSTE vara SOLENS förtjänst att jag känner mig så rackarns pigg idag trots att jag sov som en kratta i natt. Vaknade strax före ett & var superdunderkissnödig, när jag väl bäddat ne rmig igen så gav Alice ifrån sig ett hjärtskärande skii så jag höll på att få hjärtsnörp. När jag sedan lugnat ne rmig & Alice för länge sedan somnat om så vaknade jag vid 5 snåret av att "någon" (ni kan kalla honom mannen) ger ifrån sig ett så konstigt snarkläte som han bara gör sådär dax på morgonen har hänt förut kommer hända igen. Fick honom att vända runt sig i tre omgångar med omsomningar från hans sida emellan & när jag somnat igen ja då ringer hans väckarklocka. & karlskrället går aldrig upp, egentligen borde jag inte bry låta honom somna om & komma för sent men JAG kan ju inte somna om förrän han är iväg. & när han väl åkt. Då startar muppgrannen (jag kallar honom det för han gör allt i ultrarapid, han kör som en biltjuv, han småjoggar överallt han ska, även på tomten, till bilen osv, att han inte stressat ihjäl sig ännu är mig en gåta, mannen har vid flertalet tillfällen utbrustit "Hur orkar han?" när han sett honom stressa fram & inte nog med det så har han ALDRIG hälsat på oss & gör alltid saker osm låter antingen supertidigt på morgonen ller supersent på kvällen) sin gamla rassliga traktor med släp & hela kittet som rasslar, gnisslar & brummar. & när väl han var borta & jag hunnit somna om, då skriker Alice till igen "Å nej inte redan" känner jag & tydligen hon med för sen blev dte tyst & stilla 30 min till.

Vi tog den sedvanliga morgonpromenaden, idag i solsken & inte duggregn vilket var skönt men lite varm tjoade Alice därfram & när vi på upploppet träffade en av grannarna som hålle rpå att skola in sin dotter på samma avdelning som Alice ska gå på då fick hon nog.

Idag åkte vi ner på stan & lånade lite fler böcker, shoppade upp ett lager på Apoteket & hittade ett par till sandaler åt Alice, samma modell hon har fast anan färg! & när vi kom hem sparkade vi boll på gräset, hon skrattar tills hon kiknar, slänger sig på bollen rullar av den & ligger på rygg i gräset & fnissar, så söt så! Blir nog mer bollsparkning på eftermiddagen kan jag tänka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0