En tung väntan...

...på mammas andningsresultat. Hon är på sjukhuset må-ons och registrerar andningen. Känns inte som att vi kommer få samma fina resultat som förra gången & förbereder mig på att börja räkna ner, 10 % funktion per månad.

Känner mig fortfarande orkeslös, egentligen VILL jag hitta på en massa saker, men jag orkar bara inte. Jag vet ju att livet känns roligare om det händer lite, att jag träffar folk, men jag orkar inte. har haft spänningshuvudvärk sedan i fredags & imorse vaknade Alice 5.30, la ner henne & stoppade om henne igen men 6.05 då mannen satte på duschen gapade hon igen & då orkade jag inte ens föröska igen utan plockade upp henne. Blir en lång dag idag. Alice har varit trött & smågnällig på förmiddagen & fick åka ut i vagnen på middagslur redan 11.30 men hon sover än och jag hoppas hon sover lite till.

Igår fick jag meddelande från en vän som bor i Canada att "du har väl inte glömt bort lunchen idag" men jag orkade inte snofsa till mig & åka till hemstaden för en lunch med en massa tjejer jag knappt känner. Så jag ignorerade tills det var försent & sen åkte vi på picknick istället. Var skönt att komma ut en sväng hela familjen, blir lite annat än att gå hemma & trampa. Alice tyckte det var mysigt & spanade på fåglar & havet & träd och blommor. Knatade omkring på klipporna & på gräset, så söt så! Mannen föreslog en annan väg tillbaka, skönt att det var hans förslag för det var 1km trärötter & sten, vi fick bära vagnen 1/4 av sträckan haha & Alice for från sida till sida i vagnen i den guppiga terrängen. Mne tillslut kom vi fram & Alice fick gå sista sträcka i nedförsbacke å hej vad det gick.

Idag har vi tagit morgonpromenad & varit till City Gross & när vi kom hem stanande vi kvar ute en stund & rensade i drivbänken, har fullt med sallad & rädisor däri. gallrade rädisorna ordentligt så de får plats att växa sig stora & fina! Alice fick en platsgräsklippare på CityGross & "klippte" gräset under tiden.

Dagens meny:

Frukost: Mild Yoghurt  mer flingor
Lunch: 1 färsk fralla med ost & gurka
Fika: 1 mini Magnum
Kvällsmat: Pannkaka med färksa jordgubbar & grädde
Kvällsfika: te & ???

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

rätt beslut me picknick.ler.



å du är ju sååå fin..

kortet på dej i din jacka o snygga frisyr o glasögon me din söta lilla skrutta...mmm..asfint.



min man har aldrig sagt emot sin pappa tex o då har han sagt vääälidgt konstiga saker ibland...men ändå har han liksom bara tagit de..

men sist sa han faktiskt ifrån när de var en sak..

sånt betyder nåt..när jag känner han står upp för mej!

de kommer nog din me göra..men de tar tid..

dessa kulturkrockar som sagt..hmm.



kramkram

2009-06-08 @ 23:38:26
Postat av: svintoflcikan

ps.måste bara säga att den där cd aldrig kom så jag skrev o klagade o då skrev de att den var slut på lagret...då beställde jag från ett annat ställe o de skrev idag att den var försenad...skratt..

är de nån som försöker förhindra att jag ska få den...skratt..



ha en bra dag.



kram

2009-06-09 @ 08:04:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0