Ett lass med krav & en hög med Godis

Idag vaknade vi lite senare än vanligt. Jag har "lärt" mannen öppna dörren så man slipper fara ur sängen varje mogon av hans rassel & det har gett resultat, Alice sover tills grannen åker iväg istället & brakar igen sin bildörr, hm kanske ska ta en lektion med henne med???

Vi tog den sedvanliga morgonpromenaden, åt lite frukost & gjorde oss i ordning. Alice har fått en ny favoritsyssla när jag gör mig i ordning & det är att undersöka min låda med smycken, halsband, armband, örhängen & ringar. Idag satt hon med tre ringar på sina små fingrar & tyckte att hon var sååååå fin! =)

Fick nys om att en klädbutik hade 50% på barnkläder denna vecka så vi fyndade lite Alfonskläder & en till klänning. Sen gick vi till BRIO & köpte en liten pool, jag köpte en som var rätt liten men hon kommer i och ur den själv. & så hittade jag en badring med Kitty på som jag hoppas vi kan prova på lördag.

Kl.13 hade jag tid hos min Q, mannen skulle komma hem SENAST 12.50 men puttrde in med lastbilen till råga på allt klockan 12.58, lagom glad & stressad ringde jag & varnade min Q & sen blev det rally med både bil & apostlahästar innan jag var framme. Men väl där hade vi ett BRA möte. Vi pratade mest om mannen & mig, lite om svärmor & lite lite mamma. Tårarna skvalade & det var välbehövligt! Hon gav mig i läxa att minska ner mina krav. Hon menar på att jag har tillräckligt i min vågskål att balansera som det är idag med mamma, Alice, mannen & svärmor mm. & när jag åkte därifrån bestämde jag mig för att ta semester från en stor press jag har på mig själv, det vill säga VIKTEN. I morse vägde jag mig & såg att jag gått upp lite igen fast att jag endast syndade i lördags *suck*, det blir bara besvikelse av alltihopa.. Så jag har nu lovat mig själv att njuta av sommaren & ta tag i kilona i höst när jag har mer fasta rutiner på veckorna & inte lika mycket tid att gå hemma och bli sugen och glo i skåpena eller tid att deppa & bara vilja tröstäta. Jag ska fortsätta med morgonpromenaderna för de njuter jag av, men GI får ta semester så får vi se vad vågen visar i höst & hur det känns då.

Så på vägen hem köpte jag gott fika till mig & mannen & en liten påse naturgodis till ikväll!

På förmiddagen så ringde de från Kommunen som har hand om dagis/dagmamma osv. Tanten lyckades prata i telefon varje gång jag föröskte ringa henne men efter Q ringde jag upp henne och kom då fram. Alice har fått plats på dagiset i vårat område då en tackat nej. Efter att han diskuterat saken med mannen så tackade vi JA. Nu i efterhand känns det som att det hela är jävligt dåligt skött, alla andra har fått vänta på sina platser i veckor, vi fick veta samma vecka jag skicka in papprena och då hade de ingen aning om hur många som skulle tacka ja eller nej till sin plats. Så onödigt mycket energi har gått åt till en onödig sak dvs att ställa om från dagis till dagmamma & få DET att kännas bra & NU ska vi ställa om igen till dagis, men men det kommer bli bäst i längden.

Har nu skickat ut mannen & Alice till lekparken. Mannen har aldrig varit där med Alice så det var lite motigt att få iväg honom, han tyckte bestämt att jag skulle följa med men jag har inte fått någon stund för mig själv på jättelänge (Qbesöket räknar jag inte till egentid) så nixpix det gick jag inte med på.

Nu ska jag laga mat i lugn & ro, såhär såg det ut igår när jag lagade maten:



Att vatten kan vara såååå roligt!

Är enormt sugen på äppelpaj, men jag tror det får bli till helgen när vi kommer ha lite gäster.

Kommentarer
Postat av: Somris

Vet du älskade syster! Jag tror du kommer må jättebra av beslutet att vänta lite med viktnedgången, du har varit SÅÅÅ duktig och kämpat på i motgångar och medvind hela tiden och så himla länge. Men ibland har jag liksom Q kännt att du nog inte orkar med det riktigt. Och till hösten är det dessutom lättare att ta tag i sin vikt, inte så mycket annat gott som lockar då i matväg.

Jag har ju bestämt mig för att försöka röra på mig lite mer, men inte tänka på vad jag äter - det låter som du kommer göra likadant och det tror jag är ett bra val!

Och vad du än tycker om din kropp, så tycker jag du blivit supersmal och jättefin under de här månaderna!! Var stolt över dig själv, det borde du vara. LOVE LOVE LOVE (som mamma brukar "säga")



Och så tror jag det kommer bli toppenbra med dagisplatsen, ert dagis är ju sååå fint och mysigt. Där kommer Alice stortrivas och superenkelt att hämta o lämna också. Kunde inte bli bättre!



KRAMIS

2009-06-04 @ 16:36:36
Postat av: svintoflickan

jo man kommer som till en gräns o sen måste kroppen få vila lite o inte bara tänka på vad man äter..

men jag vill som du promenera...ska försöka ta tag i de igen..är ju så skönt komma iväg o röra på sig.

så du har också mahogny.

kramkram vännen

2009-06-04 @ 18:53:17
Postat av: Camilla

Jag tycker oxå du varit jätteduktig med vikten, tycker du sett jättefin ut på korten du lagt ut på bloggen! Det viktigaste är att du mår bra. Supergulliga kläder Alice har! Kramis

2009-06-04 @ 22:05:56
URL: http://baalance.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0