Firat Svärmor i regnet

Somris: Tack själv! Tyckte bilderna var en smula bekanta ;-)

Igårkväll tittade vi på Bond, jäklar vad snygg han är Nye Bond. Sådär lagom fulsnygg på någe sätt, senigt sexig & småsliten! Så den var bra, filmen kommer jag inte ihåg så mycket utav men Bond var bra ;-) mannen fick se om slutet 3 gånger för han lyckades somna varje gång *fniss*

Imorse vaknade hela familjen klockan 8.05. jag tog en Spamorgon & färgade ögonbrynen, rakade mig kors & tvärs, målade tångalar & myste för mig själv inne i badrummet. Sen åkte vi till Svärisarna för det är Svärmors födelsedag idag. Hon blev glad över present (attans jag som ville ha den själv) & vi blev bortskämda med 3 rätters:

Förrätt: Heta räkor
Huvudrätt: Grillad oxfilé med potatisgratäng & grönsaker
Efterrätt: Äppelpaj med en massa vaniljsås

Alice lekte & busade & kittlade sin farfar. Hon fick en dock då de precis kommit hem från Kreta. Dockan var jättesöt, mörkhyad med långt hår & fina ögon & så kunde hons krika & skratta, men usch det var läskigt så Alice slängde ifrån sig dockan när den började & sen gick hon omvägar förbi den. & det tyckte hennes fa & farfar var kul så de lekte med dockan istället & då sprang Alice till mig eller farmor för att kramas en stund.

Alice är fruktansvärt trött på barnmat, idag vägrade hon äta en burk till middag, spottade ut den lilla tuggan jag fick in & skrapade bort resterna från tungan med sin lilla hand. Så det blev tillslut grötmiddag & några bitar från våra varma mackor.

Har haft en trevlig dag, är trött & ängtar efter soffan, såg att dte inte var mycket att se på tv:n & inte har vi någon film kvar att se heller. Typiskt!

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

jag längtar me efter soffan när jag är tröttis..



lät fint me en sån docka..vill också ha en mörk..



nu ska vi äta smörgås.



kram

2009-06-14 @ 19:39:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0