Hosta meterlångt snor & svidande hals...

Igår kväll var jag helt off, totalt slut var jag, kände mig som en urvriden trasa och ville bara vara, bara ligga varken titta på något eller lyssna på något. Tyvärr var Alice grinigast i stan, tror hon var supertrött & lite hungrig trots att hon vräkt i sig 2 skålar av nya favoriten med fullkornsmakaroner & kassler med ostsås. Så vid 18.30 fick hon en banan, den energi räckte typ en halvtimme, sen stoppade jag i henne & mannen i badet & så försvann jag in i min egen bubbla i 30 min. mannen la Alice & jag pöste i fåtöljen. Jag hade dukat upp med chokladbollar & naturgodis, men efter eftermiddagens fika var jag fortfarande mätt & hade ont i magen, knappt någon middag slank ner & definitivt inte något kvällsfika. Blev en kopp te & sen sängen för min del. Somnade 21.30 & Alice tog sovmorgon så jag vaknade av mig själv 7.15 & sen ville Alice upp 7.30.

Idag hade vi tänkt åka till hemstaden, till mamma på förmiddagen och en vän på eftermiddagen, men Alice hostade hela morgonen & nös så snoret hände ner på bröstet på henne så jag frågade mamma vad hon tyckte & eftersom mamam ska till sjukan på lungtest nästa vecka känns det vanskligt att riskera med en smitta. & nu vid lunch börjar jag känna sveda i halsen så det var nog lika bra. Så vi ställde in resan & tog det lugnt på morgonen & sen vid 10 snåret åkte vi ner på stan. Köpte present till en tjej som nyss fyllt 2 år & kommer till oss imorgon, ett halsband åt min syster E eftersom hennes bror får skolavslutningspresent i form av 2 nya örhängen med nitar på. & så hittade jag för en gångs skull en sak till mig själv. Suprice! Det blev en tesil på Indiska:



69,50:- på Indiska, tyckte den var såååå fin!

& så blev det några Bars på hälsokosten som jag var sugen på. Har märkt att NU när jag SKA tillåta mig att äta det jag vill & är sugen på så är jag inte speciellt sugen på någonting. Det godaste jag kunde komma på till lunch var Mozarellasallad med nötter så det fick det bli.

Alice hostar så förskräckligt så hon har vaknat flera gånger redan under middagsvilan, ingen rast ingen ro. Kan nog bli gnälleftermiddag idag med...

Dagens meny:

Frukost: Majs & dinkelbröd med ost & gurka, ½ grape
Lunch: Mozarellasallad
Fika: 1 Bar
Kvällsmat: Grillad rostbiff med café de Paris
Kvällsfika: 70% choklad med mintsmak +te

Kommentarer
Postat av: Somris

usch då vad tråkigt att ni blev sjuka nu lagom tills ni ska åka till svärisarnas hus och bada i deras pool på dagarna!!

Krya på er.

kramis

2009-06-05 @ 14:49:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0