Jag skulle aldrig sagt...

att det gick så himla bra och att sötsuget var borta. Idag håller det på att driva mig till vansinne....

Alice & jag har varit på stan & shoppat 3 solhattar åt Alice. Men solen verkar inte vilja komma fram idag. Vandra förbi fiken med gigantiska chokladbollar & citronmarängpajer & annat gott. Lyxade till det med att köpa hem en sallad. "Mixa själv" inte LIKA lyxig som den man kan mixa jälv inne på VeroModa i Göteborg, men tillräckligt lyxigt för mig ändå.  Så den sitter jag här & mumsar.

Alice sover på framsidan idag då snickarna är här & bygger klart altanen på baksidan. Ska bli skönt när det är klart! Då ska jag ställa ut sandlådan & köpa minirutchkana och en liten pool. Så kan vi ha babyparty här Alice & jag.

I natt sov jag sådär hårt så det tar minst en halv dag att vakna sen. Från 22 till 5.50 då mannens klocka ringde, kände mig lagom groogy, kunde som vanligt inte somna & 6.45 tyckte Alice att et var morgon. När jag började röra på mig så kände jag att jag hade en hiskelig nackspärr så jag har föröskt att stretcha och tänja lite idag, det känns lite mjukare, men tvära sidotittningar är not so nice.  Vi tog den sedvanliga morgon promenaden, idag var vi 10 min senare än vanligt och det var inte alls lika mycket spännande att titta på, men gick bra ändå.

Dagens meny:

Frukost: 2 ägg, 3 skivor bacon
Lunch: Sallad med kyckling, feta, soltorkadtomat, groddar mm
Fika: Tunt skivat äpple med limesaft & en klick grädde
Kvällsmat: Surkål & köttfärssås
Kvällsfika: avocado & nötter

Uppdatering 15.30, efter att ha övervägt möjligheten av att ta en ätardag och därmed köpa godis, chips, kakor eller dyl, skärpte jag till mig & njöt av äppelskivor marinerade i ½ lime, ett litet regn av Canderelle strö & en klick grädde! Mums som godis & får plats i min kolhydratsbudget idag! Nice, mätt & belåten ska jag ta fram dammsugaren när regnet strilar ner därutanför.

Kommentarer
Postat av: Kråkmamman

Mmm, det där med äpple och grädde låter mumsigt. fasen va duktig du är, jag hade fallt direkt, proppat i mej massa godsaker.

Ser fram emot massa smalis bilder nu då!

Kram Kråkmorsan!

2009-06-03 @ 12:27:43
URL: http://alvajohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0