Vår dag med lite bilder..

Emma: Tack för tipset. Fick det namnet av ALSteamet men mamma är inte så pigg på att åka hemifrån numer tyvärr även om jag tror att hon skulle må bra utav det & pappa av lite andrum. Ska ta upp saken med mamma igen

Morgonen började klockan 6 för min del, mannens väckarklocka & jag som är så dålig på att somna om igen... Alice sov till 7.30 så jag han både slapp i sängen & läsa lite i min bok: Annika Lantz 9½ månad som jag lyckligtvis hittade på bibblan igår. Får mig att skratta en smula & lätta upp stämningen i mitt huvud en smula.



Frukosten bestod av Mild Yoghurt med flakes & red berries men då de där röda bären tycks vara i minsta laget la jag till lite överblivna färska jordgubbar fårn igår...


En snorig Alice äter flakes!

Vi väntade på mammas besked, som lät vänta på sig. (se tidigare inlägg)  Vid 9 snåret fick jag ett mail från min kurator & det slog mig att jag totalt glömt bort att jag hade en kurators tid per telefon & att jag till råga på allt bett henne ringa svärföräldrarnas nummer... men hon ringde mig på sin mobil & vi pratade en stund. Diskuterade avslappning & hon föreslog avslappningsband från bibblan, men jag är mer för att prova en spikmatta, men de är så dyra att köpa & tänk om jag inte gillar den? Någon av er som provat??

Gubben som kaklar badrummet på övervåningen anlände lite senare idag ( & är iof kvar fortfarande 18.30 utan att verka vara påväg hemåt) & sen var klockan 10 & då begav Alice & jag oss ner på stan för att köpa födelsedagspresent åt svärmor:



En ljusstake/skål i betong & så torkade jordgubbar & chokladskorpor! jag vill ha den själv så jag tar dne gärna om hon inte gillar den =)

Min lunch:


Tacotallrik a´la Nhea

Eftersom Alice tog sovmorgon så fick hon vara vaken 30 min längre, men inte blev det någon långvarig vila för det. 1 timme sov hon & sen var hon trött & tjurig & jag ägnade 30 min att söva om henen vilket inte gick någe vidare så jag gav upp:



Alice är sur på sin mamam för att hon måste ha hårspänne & mamman håller i hennes händer eftersom hon ananrs sliter loss spännet lika fort som det kom dit...



Förstoringen på Alice är klar, såhär fin blev den!!

Vi har ännu inte spikat till 100% om vå åker till karlstad imorgon, dels känns resan lång för endast en dag & dels känns det inte som om någon är 100% sugen på det hela när jag pratar med dem. De vill gärna skylla på hur jag mår, så vi får s ehur det blir. vi bestämme rimorgon när vi vaknar om vi åker elle rinte. för mig känns resan lite lång, övernattningen lite sådär men ändå överväger lite miljöombyte & sitta & prata lite tjejsnack en stund... Så vi får se..

Kommentarer
Postat av: svintoflickan

oj,vilka ögon..är de gröna?..

söt som vanligt.



kramis

2009-06-09 @ 23:06:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0