Barnfri med Sushi & Jobb

Tänk att man aldrig hinner med allt man tänkt sig, tiden går alltid för fort. När Alice åkt igår så hamnade jag först vid datorn *suprice* och sen tog jag mig ner på stan fick bli promenaden. Köpte 2 nya dukar en grön till köket & en påskduk. Köpte trosor på Twifit & en klänning på Joy & så endast en lite bodie till Alice & Kalasinbjudningskort Alice & jag ska skicka till hennes 1 års kalas. Provade även glasögonbågar på Specsaver innan jag begva mig hem, fixade en smoothie & läste lite innan jag startade med hemmafix i lugn & ro. Fixade köksbordet vårfint med grön duk & gröna ljusstakar & ny blomma jag fått av svärmor & sen plockade jag bland leksaker & städade i ordning på skrivbordet osv sånt där småfix man inte ids göra när någon hänger i byxbenet.

Vid 16.30 kom VVSarna, de såg en smula skärrade ut då de knackat på fel hus först, som tur var det grannen som vi umgås lite med hihi, hon ville inte ha någon golvvärme installerad =). Visade dem tillrätta. Mannen kom hem skapligt tidigt & jag beställde sushi till oss, åkte en snabbis till ICA innan jag hämtade suhin, kom hem upptäckte att vi fått FEL mat. Blev så arg, jag åkte tillbaka och där stod den andra stackaren som hade fått min mat. Killen i restaurangen hade 2 gäster och inte ens det fixade han att göra rätt, vi som provade ett nytt ställa -för sista gången. Fick iallafall mer sushi än vi beställt som kompensation...

VVSarna åkte vid 18.45 och då började vi äta & sen blev vi så dästa att det blev tvsoffan resten av kvällen & när jag kröp ner i sängen så sov redan mannen.

Alice som skulle sova i bilen påväg till farmor hade skrattat hela vägen dit istället, Farmor hade lagt henen i vagnen och gått en sväng men då förvandlades hon till en ål istället så d egick hem & åt mellis. Sen ville Alice sova! Allya hade gått toppenbra, bara vaknat en gång på natten för välling & idag hade de varit i djuraffären och tittat på fåglarna vilket var fantastiskt roligt tyckte Alice =)

Själv kom jag till jobbet 7.30 fixade en massa praktiskt som nycklar och bortglömda inloggningar osv. sen blev det Mysfika (trevligt att jobba fredagar) & så åkte vi ut på Reahbmöten. Eftermiddagen spenderades med journalskrivning och en massa skitsnack med alla kolleger som plötsligt hade VÄLDIGT mycket förbi mitt skrivbord att göra =). Slutade 15.30 & kom hem till ett tomt hus. Alice anlände 30 min senare strålande glad.De hade stannat och handlat på vägen.

Värmen på övervåningen fungerar väl kan amn säga vr bastu däruppe när jag kom hem så nu har vi dragit ner, får s eom Alice får värmeslag däruppe under natten ;-)

Dagens meny:

Frukost: 1 bovetefralla med ost, salami & grönsaker + te & 1 skiva ananas
Lunch: morort&linssoppa med frön, 1 grovbaguette med grönsaker, ½ grapefrukt
Fika: 1 äpple & te
Kvällsmat: stekt oxbit med kokt broccoli och harricoverst & ugnsbakade cocktailtomater
Kvällsfika: Nutrilette chips & någon ruta 86% choklad + te


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0