BVC & Stockholmo

Anna: Jag tog bort din kommentar då den innehöll ett namn/ort, jag vill inte sätta ut tex, min hemstad, staden jag bor i, svärföräldrarnas stad osv i bloggen. Tyvärr går det att snoka redan på mer än jag önskar ändå har jag märkt men man behöver ju inte ge de godaste ledtrådarna. Vad skönt att ni ska få hjälp, hoppas det bara är något litet lätt fixat som hänger mellan minus & plus! Håller tummarna! Låter kul att få gå så mycket kurser osv mot vad vi får göra, men de är bra de unga tjejerna på att ragga fram gratisgrejer som inspirerar osv. Jag jobbar 1 dag i veckan i april oxå, ska inte jobba mer förrän EFTER sommaren för att jag vill vara hemma på heltid med Alice, sen tar jag de procent jag får hur lite det än må vara i höst.

Camilla & Tess: Jag är lite emot sånna här lopp, har alltid sagt att jag ALDRIG ska skämma ut mig i ett sådant, men vårruset känns ju ändå som ett tantlopp där det är svårt att skämma ut sig & så vill jag verkligen ta tag i joggningen och detta är nog moroten som behövs! =)

Svintoflickan: Klart man måste datorisera när man är sjuk, vad ska man annars hitta på? Alice får 2 sprutor därför att vi ger henne Prevenarsprutorna som man får betala själv samtidigt som de "vanliga" sprutorna!

Jag mötte Nils! Min kära Nils på BVC! & vilken besvikelse det var, visst han är lika flummigt rolig som vanligt för att vara doktor som annars brukar vara ganska småstela & halvtrista. Men han var ju låååångt ifrån så het som in my dreams & det slog verkligen inga gnistro, vilket var en himla tur för mannen var ju med! Doktor Nils frågade om vi läste mycket för Alice vilket vi gör, hon pratar hela tiden vilket tydligen stimuleras av mycket läsning. Alice hade inte ens gått upp 1 hg, hon väger 9345g & är 75cm lång, men doktor Nils upptäckte avvBVCtanten skrivit fel på kurvan så hon ligger BRA på den, nästan precis på den, lite lite under nu sista vägningen. Alice fick spruta i båda benen, skrek som en stucken gris, hon hatar både doktorsundersökningen OCH sprutorna! Sen fick hon följa med upp till mitt lunchrum och äta lite mat. Hon & mannen åkte sedan till svärisarna för att vakta hunden.

Själv gick jag och kollegorna ut på lyxlunch, ja för 89:- för dagens är rätt dyrt i denna stad, men så god mat! Den är verkligen värd varenda krona, har aldrig ätit så smakrikt potatismos, så kryddigt perfekt Sejfilé eller en så mumsig sås gjord at kapris & rödbetor... Vinkade på exet som jobbar inne på ett kontor i byggnaden intill, han blir lika till sig varje gång (det händer ju inte så ofta) vilket är roligt!

Eftersom jag unnade mig en stå stor lunch, bestämde jag mig för att unna mig en påse godis OCKSÅ, jag VET, helt fel tänk, men det blev en påse smågodis till kvällen. Solade 15 minuter & åkte sedan till svärisarnas hus. Där var Alice väldigt uppe i varv, hade inte sovit en sekund på hela dagen och vid 16 så orkade hon inte mer utan somnade i min famn med en napp i munnen. Hon som inte ens använder napp. & stackars hunden har blivit jagad och klappad må ni tro, men inte ska hunden gå till ett annat rum utan ska promt ligga mitt i händelsernas centrum hela tiden, så lite mysigt måste ju hunden tycka att Alice är.

Efter en lite småstrulig läggning, tror hon känner av sprutorna så sov hon sedan utan ett pip hela natten lång ända fram till 7.40 då plogbilen skrapade förbi. Vi har blötsnö, tråkigt trist jäkla blötsnö på marken. var tog våren vägen???

Idag åkte Alice & jag & mötte upp mannen på jobbet när han slutade & sen åkte vi vidare till Kungens Kurva för ett besök på Toys R Us, hittade ingen Mielespis där heller, men valde tillslut en BRIO spis, ett städset & ett Fifitält. Sedan blev det Skärholmen där vi lunchade & gick en sväng, Köpte strumpbyxor till min festklänning bla.

Dagens meny:
Frukost: Fruktyoghurt med musli & frön, knäcke & te
Lunch: 4 små vårrullar med räkfyllning & Cola light
Kvällsmat: Stekt oxfilé med egna strips, bearneisås & amarone vin till
Kvällsfika: lättsaltade chips & Cola Zero.

Blir visst ätardag i dag med, imorgon är det skärpning + jogging som gäller igen!


Kommentarer
Postat av: Tess

Hahaha, det är helt klart svårt att skämma ut sig på vårruset. Man kan ju välja när man vill starta också, de som springer snabbast startar ju faktiskt först=) Jag startade nog i startgrupp 3 eller så, och joggade hela vägen runt. Det funkade för mig som inte är van att löpträna. Var faktiskt jättekul!



Har ni kollat med Hemmabutikerna? De säljer en del grejer till barn, tex mixers och sånt från OBH nordica, de kanske även kan ha Mielespisen? Eller någon annan vitvarukedja?



Säkert känner Alice av sprutorna, den lilla stackaren. Känner du dig förresten nojig över att ange plats osv i din blogg? Satt och tänkte på det en stund, jag är ju ganska öppen i min men det kanske är dumt?



Kram!

2009-03-28 @ 18:38:44
Postat av: Camilla

Hola!

Jag tror inte du kommer skämma ut dig alls på vårruset, det blir säkert ett rolig lopp! Jag tror du kommer fixa det fint =) Mitt lopp är 7 veckor bort, vet inte riktigt hur det blir, men runt ska jag om jag så ska krypa (helst inte=) in i målet =).



Förstår hur du känner om att sätta ut plats osv. man vet aldrig vem som läser. Jag vågar inte skriva nån sån info alls...



Hoppas ni får en mysig kväll!

Kramis

2009-03-28 @ 19:38:34
URL: http://baalance.blogspot.com
Postat av: Lilla Mysan

Visst var du med i Aftonbladets Viktklubb? Väger du all mat? Funderar på att gå med, är det en bra sida? kram

2009-03-29 @ 17:55:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0